Ben de boş göremiyorum ama öyle boş görme bir hayalim yok artık :) çünkü en azından bunun bizim için imkansız olduğunu anladım.Hanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
esinin isci kiyafeti dediğinin üstünde adi soyadi yaziyor mu? eger yazmiyrosa sadece pislendi diye yıkıyorsan ertesi gun de baska kiyafet giysin. benim babamin da matkap kullandigi, uzerini tozuttugu bir isi var. oyle zamanlarda cirkin pantolonunu giyiyor. ama cirkin pantolon bir tane olmadigi icin elindekiler yikanana kadar cesit cesit giyiyorBirikince tam bir eziyet ayrıca dediğim gibi benim fix her ctesi sabah nevresim yıkanır..akşam da eşim geldiğinde üzerindeki işçi kıyafetlerini atar onlar yıkanır muhakkak
Ne güzel kurutma makineniz varmıs biz olmayanlar ölelim bence.Bizde 3 kişiyiz biri bebek. Kaşık kullanmayı çözdü. Kendi başına yemek istiyor günde 3 öğün, birinden de temiz kalkmıyorNevresim ayrı, koyu rengi ayrı, çoksa eğer açık rengi de ayrı daha çok yazın oluyo bu, beyazı ayrı, çocuk kıyafeti ayrı, havlusu falan ayrı yıkamak beni bitiriyor. Her gün yıkasam her gün açılır o makine. Tabi bi de kurutma makinesi var. çamaşırlar ıslak beklemesin diye kurutma makinesinin bitişine yakın atıyorum baya vakit harcatıyor o yüzden. Ama haftada belli günleri çamaşıra ayırıyorum makine bi kaç posta çalışıyo ama bir güncükte olsa o sepet boş kalıyor.
Yeri gelmişken, çamaşır katlamaktan nefret ediyorum. Yapmaya en uyuz olduğum ev işi. Şu işi biri benim yerime yapıyor olsa dünyanın en mutlu kadını ben olurdum sanırım.
Türk Telekom kıyafeti mecbur onu giymek zorundaesinin isci kiyafeti dediğinin üstünde adi soyadi yaziyor mu? eger yazmiyrosa sadece pislendi diye yıkıyorsan ertesi gun de baska kiyafet giysin. benim babamin da matkap kullandigi, uzerini tozuttugu bir isi var. oyle zamanlarda cirkin pantolonunu giyiyor. ama cirkin pantolon bir tane olmadigi icin elindekiler yikanana kadar cesit cesit giyiyor
ustunde adi yazıyorsa da para verip yedegini alabilir mi? boyle kiyafete de yazik. yikamak kiyaferin ömrünü alan bir sey. kaldi ki deterjanlar temiz icerikli değilse kimyasal maddeler. kanserojen madde yayiyor tenle temas eden her deterjan. tabii yıkanacak elbiseler ama hergün hergün yikanmasi bence cok da saglikli bir sey degil. hem senin canina yazık hem ülkenin suyuna
işçi kıyafeti dediği sanırım tulum üniforma, üstine çektikleri yelek polar gibi şeyleresinin isci kiyafeti dediğinin üstünde adi soyadi yaziyor mu? eger yazmiyrosa sadece pislendi diye yıkıyorsan ertesi gun de baska kiyafet giysin. benim babamin da matkap kullandigi, uzerini tozuttugu bir isi var. oyle zamanlarda cirkin pantolonunu giyiyor. ama cirkin pantolon bir tane olmadigi icin elindekiler yikanana kadar cesit cesit giyiyor
ustunde adi yazıyorsa da para verip yedegini alabilir mi? boyle kiyafete de yazik. yikamak kiyaferin ömrünü alan bir sey. kaldi ki deterjanlar temiz icerikli değilse kimyasal maddeler. kanserojen madde yayiyor tenle temas eden her deterjan. tabii yıkanacak elbiseler ama hergün hergün yikanmasi bence cok da saglikli bir sey degil. hem senin canina yazık hem ülkenin suyuna
Olmaz olur mu dışarı gidip geliyor üstünü değiştiriyor deliBenim kedilerim ve küçük çocuğum var. Bazen her gün bazen de gün aşırı makine açılır bizde de. Gına geldi artık çamaşır asmaktan falan.
Konu sahibi senin eşin de çok titiz bir adamdı, bunun da etkisi vardır sizde
hayir her aksam yikiyormus..ben oyle anladim cumlesindenişçi kıyafeti dediği sanırım tulum üniforma, üstine çektikleri yelek polar gibi şeyler
c.tesi işten gelip atıyorsa zaten haftada 1 yıkanıyor, daha az sık nasıl yıkasın ki? zaten pazar izin günüdür. kuruyup p.tesi yine 1 hafta 6 gün yani adam o takımı giyiyor...
Hımmm anladım.Aynı ton renkse ve kıyafet azsa atıyorum ben. Ama açıkçası pek tercih etmiyorum çünkü kıyafetler yıkanınca toplanıyor ve yorgan kılıfının ağzını kapatmadıysam hepsini içinden çıkarıyorumbi gün bi kaç kıyafetle birlikte nevresim takımı falan vardı her şeyi tek bi yorgan kılıfı içinde çıkarmıştım. Kılıfta böyle dolanmış dolanmış ıslak ıslak hiç kolay değildi o günden beri atmamaya çalışıyorum.
Ya öyle deme bi noktada kolaylık evet, üstünde toz saç bilmem ne kalmıyor ama o kurutma telini koyacak uygun bi yerim olsa kesinlikle onu tercih ederim. Pratiklik açısından o daha avantajlı acil durum olur kıyafet gerekir o zamanlardan hariç. Çünkü yıka yıka as. Kuruyunca da alırken katla. Bu açıdan daha pratik. Makineden çıkarıp çıkarıp dağ yapıyorum benNe güzel kurutma makineniz varmıs biz olmayanlar ölelim bence.
Tahmin ettim, sizin konunuzu hatırlıyorum. Bizim çocuk olmadan önce bu kadar sık değildi ama şimdi kirli sepetini boş görmek doların 2'ye düşmesiyle aynı ihtimalde bizdeOlmaz olur mu dışarı gidip geliyor üstünü değiştiriyor deli
Aynen öyle yapıyoruz tam olarak buişçi kıyafeti dediği sanırım tulum üniforma, üstine çektikleri yelek polar gibi şeyler
c.tesi işten gelip atıyorsa zaten haftada 1 yıkanıyor, daha az sık nasıl yıkasın ki? zaten pazar izin günüdür. kuruyup p.tesi yine 1 hafta 6 gün yani adam o takımı giyiyor...
Yok ctesi aksamı gelince dedim birikiyor o fix anlamındahayir her aksam yikiyormus..ben oyle anladim cumlesinden
Dünyanın en mantıklı hareketi derimHımmm anladım.
Biz nevresim kullanmıyoruz desem linç mi gelir bilemedim.
hee tamam o zaman :) "aksam da esim geldiginde isci kiyafetini atar" dedin koca da titiz olunca her aksam ayni kiyafeti yikiyonuz sandim sasirdim:)Yok ctesi aksamı gelince dedim birikiyor o fix anlamında
benim yokNe güzel kurutma makineniz varmıs biz olmayanlar ölelim bence.