Her gün çalıştırıyorum bende hiç boş görmedim.Hanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
Bu arada 2 kişilik bir aileden bahsediyorum.Çok sık yıkama sebebiniz nedir? Pijamalar 2günde bir degisse, ic camasiri hergün atlet vs. Calisiyorsaniz ise giderken ki kiyafetler. Hergün çalışma sebebi nedir?
Biz 3 kişiyiz. Her gün çalışıyor. Bazen günde 2 kere bile çalışıyor. Ayrıca pazar gününden bu yana bugun makine çalışması çok normal bence.Hanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
Her gün çalıstırmıyorum lakin bazen haftada 2 kez renkliler oluyor ama kesin 1 kez beyazlar, 1 kez işçi kiyafetleri, 1 kez de nevresimler yıkıyorumBu arada 2 kişilik bir aileden bahsediyorum.
Çok sık yıkama sebebiniz nedir? Pijamalar 2günde bir degisse, ic camasiri hergün atlet vs. Calisiyorsaniz ise giderken ki kiyafetler. Hergün çalışma sebebi nedir?
Aynen bizde küçük çocuk var,gene de her gün çamaşır makinesi açmaya kıyamam.Bu arada 2 kişilik bir aileden bahsediyorum.
Aa zor bi durum ben gece atıyorum mesalaEvde 5 kişiyiz her gün yıkıyorum bitmiyor, çamaşır bitmez. Bi de benim çamaşır makinesi fobim var. Çalıştırırken evden falan çıkıyorum oy oy
Her gün çalıstırmıyorum lakin bazen haftada 2 kez renkliler oluyor ama kesin 1 kez beyazlar, 1 kez işçi kiyafetleri, 1 kez de nevresimler yıkıyorum
Her gün değil..Aynen bizde küçük çocuk var,gene de her gün çamaşır makinesi açmaya kıyamam.
Suyu,elektriği vs…
Günde 1 kesin bazen 2 makina illa çalışıyorHanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
Eğer sürekli yıkama sebebin zegsse çok şanslısın, kolay geleeHanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
Mümkün değil. Patlar diye korkuyorum. Böyle çok haber gördüm fobim oluştuAa zor bi durum ben gece atıyorum mesala
Kışlık kıyafetler hacimli oluyor ama başlık burası için uygun değil.Hanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
Çarşaflarla beraber çamaşır yıkanamaz mı?Her gün çalıstırmıyorum lakin bazen haftada 2 kez renkliler oluyor ama kesin 1 kez beyazlar, 1 kez işçi kiyafetleri, 1 kez de nevresimler yıkıyorum
Hahah daha deminki konuEğer sürekli yıkama sebebin zegsse çok şanslısın, kolay gelee