- 24 Ağustos 2020
- 2.987
- 7.504
- 108
- Konu Sahibi Birrbulutolsam
-
Halı böcegı dıye aratrsanız gorursun canım normalde yuruyo ve ucuyo elını değdiğin an top gıbı oluyorKızlar selam evimde bir çok saksı çiçeği kaktüs bulunmakta yıllardır bakarım hiç böyle birşey başıma gelmedi. Son bir haftadır fotoğrafını attığım böcekler evin her tarafını sardı resmen koltuklarda halıların içinde her yerde çıkıyorbugün bütün saksıları toprakları değiştirdim kökleri yıkadım yeniden diktim ama hala var gibi heryeri çamaşır suyu ile sildim ölüleri çıkıyor her yerden bu ne böceği başka ne yapabilirim bilen varsa yardımcı olun lütfen teşekkürler
Bakayım bi teşekkür ederim ilaçlattım ama hala bitmediler ya bakmadığım her kalmadı nasıl kurtulacağım bilmiyorumHalı böcegı dıye aratrsanız gorursun canım normalde yuruyo ve ucuyo elını değdiğin an top gıbı oluyor
Halıları yıkatınca kurtulursunuz ve bırde catıdan ve bacadanda gelıyo olabılır bn halıları yıkatınca kurtuldumBakayım bi teşekkür ederim ilaçlattım ama hala bitmediler ya bakmadığım her kalmadı nasıl kurtulacağım bilmiyorum
Valla ne yaptıysam tam olarak bitmedi günde 5/6tane çıkıyor ama allahtan eskisi gibi değilŞiringa şeklinde böcek ilacı var baaya etkili bir araştırın isterseniz
Kullandınız mı dediğim ilaçtan çok etkili bi ilaç oValla ne yaptıysam tam olarak bitmedi günde 5/6tane çıkıyor ama allahtan eskisi gibi değil
Kuzuuuum ay bu bocekler bendende cikiyorr bu ara azaldi ama hala var dedigin gbi heryerdeler nedenmis meden cikiyomus biliyomusun benimde kaktuslerim var ama ben bunlari parkelerin citalarinin arasindan cikarken goruyorum hepKızlar selam evimde bir çok saksı çiçeği kaktüs bulunmakta yıllardır bakarım hiç böyle birşey başıma gelmedi. Son bir haftadır fotoğrafını attığım böcekler evin her tarafını sardı resmen koltuklarda halıların içinde her yerde çıkıyorbugün bütün saksıları toprakları değiştirdim kökleri yıkadım yeniden diktim ama hala var gibi heryeri çamaşır suyu ile sildim ölüleri çıkıyor her yerden bu ne böceği başka ne yapabilirim bilen varsa yardımcı olun lütfen teşekkürler
Vallahi bitmediler azaldılar sadece hergün 3-4 tane buluyorum kaç kere ilaçladım her yere baktım bulamadım nereden geldikleriniKuzuuuum ay bu bocekler bendende cikiyorr bu ara azaldi ama hala var dedigin gbi heryerdeler nedenmis meden cikiyomus biliyomusun benimde kaktuslerim var ama ben bunlari parkelerin citalarinin arasindan cikarken goruyorum hep
Eskisine gore benimde azaldi canim valla bende alistim ya bocekten korkarim normaldede bunari tutup tutup camdan atiyorumVallahi bitmediler azaldılar sadece hergün 3-4 tane buluyorum kaç kere ilaçladım her yere baktım bulamadım nereden geldiklerinionlarla yaşamaya alıştım artık
Bende öyleyim alıp atıyorum sürekliEskisine gore benimde azaldi canim valla bende alistim ya bocekten korkarim normaldede bunari tutup tutup camdan atiyorumilaclama kesin cozUm olucak sanirim evi badana yapmadan heryeri ilaclamayi dusunuyorum
Bunlar heryere yavruluyolarmis ya sanirim oyuzden bitmiyorBende öyleyim alıp atıyorum sürekli. 2 kere evi ilaçlattım bitmiyorlar inşallah seninkiler biter
Böcek olaylarında tek sizin evi ilaclamak fayda vermiyor eğer apartman dairesi ise bütün evlerin,çatı/dam ,bina içi,depo,bahçe vs heryerin ilaçlaması şart.Vallahi bitmediler azaldılar sadece hergün 3-4 tane buluyorum kaç kere ilaçladım her yere baktım bulamadım nereden geldiklerinionlarla yaşamaya alıştım artık
Çok şükür 10gündür hiç yok böcek sanırım kurtuldumBöcek olaylarında tek sizin evi ilaclamak fayda vermiyor eğer apartman dairesi ise bütün evlerin,çatı/dam ,bina içi,depo,bahçe vs heryerin ilaçlaması şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?