Arkadaşlar merhaba. Son adetim 30 Nisanda idi ondan sonra eylülün 1 ine kadar adet görmedim bir ara iki gün üst üste gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonrasında kan verdim negatif çıktı birde doktor kontrolüne gittim kist olmadığını yumurtalıklarımında iyi olduğunu söyledi smear testi yapıldı. Sonuçlarımı yeni aldım pazartesi doktora göstericem. 17 gündür adetim bitmedi başlamadan önce de 4 gün kahverengi akıntı yaşadım yani 21 gündür süren bir adet. Bir haftayı geçince çok takmamıştım 4 ay olmadığım için fazla olduğunu düşünmüştüm. Başına böyle bişey gelen var mı ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bitmeyen adet kanaması
- Konu Sahibi filizylmz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adetkanaması regl uzunsürenregl
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adetten bir bir buçuk hafta önce doktora gitmiştim muayene oldum olsaydı doktor farketmezmiydi? Yeni evliyim bu tür şeyleri pek bilmiyorum. Tedirginim fazlasıyla.Düşük yapıyor olmayasın
- 22 Mart 2016
- 1.590
- 1.232
- 133
Aslında iki gün önce gidicektim randevuda almıştım ama babam rahatsızlandı gidemedim pazartesi inşaallah geçmiş olsun bu arada15gun gordum 17gun hastane yr gıttım kimyasal gebelik cıktı doktora git bence
- 5 Ocak 2020
- 56
- 34
- 8
- 39
Kesinlikle düşuk yapıyosun,bende adet oluyorum sandım çünkü doktorumda öyle olduğunu söyledi,sonra 15 gun den sonra aklima geldi test yaptım pozitifti,benim kanamam parlak kırmızı rengindeydi,ve otururken bile kendi kendine geliyodu kanamam...Adetten bir bir buçuk hafta önce doktora gitmiştim muayene oldum olsaydı doktor farketmezmiydi? Yeni evliyim bu tür şeyleri pek bilmiyorum. Tedirginim fazlasıyla.
Benimde öyle normal adet oluyomuşum gibi 17 gündür azalma bile yokKesinlikle düşuk yapıyosun,bende adet oluyorum sandım çünkü doktorumda öyle olduğunu söyledi,sonra 15 gun den sonra aklima geldi test yaptım pozitifti,benim kanamam parlak kırmızı rengindeydi,ve otururken bile kendi kendine geliyodu kanamam...
- 5 Ocak 2020
- 56
- 34
- 8
- 39
Benimde 25 gün falan sürdü bitmesi,ama ilk 18 19 yada 20 gün sonra ufak ufak parça geldi biraz ağriyla beraber iki gün öyle devam etti sonra azalarak bittiBenimde öyle normal adet oluyomuşum gibi 17 gündür azalma bile yok
Benim adet olmadan önce sağ kasığımda çok ağrı oldu ona bağlı olabilir mi o zamanBenimde 25 gün falan sürdü bitmesi,ama ilk 18 19 yada 20 gün sonra ufak ufak parça geldi biraz ağriyla beraber iki gün öyle devam etti sonra azalarak bitti
- 5 Ocak 2020
- 56
- 34
- 8
- 39
olabilir bence canım,sen beta baktırdinmıBenim adet olmadan önce sağ kasığımda çok ağrı oldu ona bağlı olabilir mi o zaman
Uzun zaman oldu bir buçuk ay belki daha fazla yakın zamanda yaptırmamıştımolabilir bence canım,sen beta baktırdinmı
- 27 Aralık 2018
- 1.057
- 1.753
- 133
Benimde geçen ay uzun süren adet kanamam oldu.Dr gittim baktı hiç bir sey bulamadı.Testte ve rahimde herhangi bir belirti yoktu.Rahim kalınlaşmasından süphelendiler o da yoktu.Küretaj yapalım bi bakalım dediler onda da bir sey cıkmadı.Doğum kontrol hapı kullanıyordum sprial önerdi kanamanın düzelmesi için.İşlemden sonra normale döndüğü icin taktırmadım.En son mevsimlerden ya da stresten olabilir dedi.
Doktora gidin detaylı bir muayene olun.
Geçmiş olsun sizede pazartesi gidicem bakalım ne dicekBenimde geçen ay uzun süren adet kanamam oldu.Dr gittim baktı hiç bir sey bulamadı.Testte ve rahimde herhangi bir belirti yoktu.Rahim kalınlaşmasından süphelendiler o da yoktu.Küretaj yapalım bi bakalım dediler onda da bir sey cıkmadı.Doğum kontrol hapı kullanıyordum sprial önerdi kanamanın düzelmesi için.İşlemden sonra normale döndüğü icin taktırmadım.En son mevsimlerden ya da stresten olabilir dedi.
- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
Merhaba bizzat benim.basima geldi ama ben her ay düzenli olurken oldu böyle meğerse dış gebelikmis kanda çıkardı olsa amaArkadaşlar merhaba. Son adetim 30 Nisanda idi ondan sonra eylülün 1 ine kadar adet görmedim bir ara iki gün üst üste gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonrasında kan verdim negatif çıktı birde doktor kontrolüne gittim kist olmadığını yumurtalıklarımında iyi olduğunu söyledi smear testi yapıldı. Sonuçlarımı yeni aldım pazartesi doktora göstericem. 17 gündür adetim bitmedi başlamadan önce de 4 gün kahverengi akıntı yaşadım yani 21 gündür süren bir adet. Bir haftayı geçince çok takmamıştım 4 ay olmadığım için fazla olduğunu düşünmüştüm. Başına böyle bişey gelen var mı ?
Ben kan vermeyeli 2 ay oldu neredeyse eğer dış gebelik yada düşükse gebeliği fark etmemiş olabilirim. Bakalım doktor ne dicek yarın sizede çok geçmiş olsunMerhaba bizzat benim.basima geldi ama ben her ay düzenli olurken oldu böyle meğerse dış gebelikmis kanda çıkardı olsa ama
- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
O zaman hiç vakit kaybrtme tekrar talep et testi. Bir de şöyle bir şey var benim de ilk anlaşılmadı dış gebelik oldugu normal düşük sanildi kürtaj edildim kanama devam edince anladılar.cok geçmiş olsun biran önce çözülsün inşaallahBen kan vermeyeli 2 ay oldu neredeyse eğer dış gebelik yada düşükse gebeliği fark etmemiş olabilirim. Bakalım doktor ne dicek yarın sizede çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun. Yarın sabah gidicem doktora korkuyorum birazdaO zaman hiç vakit kaybrtme tekrar talep et testi. Bir de şöyle bir şey var benim de ilk anlaşılmadı dış gebelik oldugu normal düşük sanildi kürtaj edildim kanama devam edince anladılar.cok geçmiş olsun biran önce çözülsün inşaallah