• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bitmeyen adet düşük olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizirmakss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
535
715
53
29
Biz bir yıldır bebek için uğraşıyoruz Fakat mamafi elde edemedik gebeliği. Tahlillerim iki üç ay önce yapılmıştı herşey normal velhasıl kelam 24 Temmuz da başlayan geç hala devam eden bazen çok bazen lekelenme şeklimde adetim devam ediyor. Kahverengi lekelenme de oluyor bir ped de doluyor kanama ile. Bugün de randevum vardı doktora gittim. Aşırı enfeksiyonum olduğunu söyledi. Rahim duvarında bir tuhaflık var kanamanın devam etmesi düşük yapmış olup içinde parça kalması olabilir dedi . Hormonlarına bakalım kürtajda gerekebilir dedi. Tahlil verdim yarın alacağım Çok korkuyorum başına bu tarz bişey gelen var mı acaba

Canım benim regl donemlerim 1 hafta sürer ama 12 gün sürünce tamamen dalgasına gebelik testi yaptım çünkü adettim emindim olmayacağına ve pozitif gördük tabi hastaneye koştuk kese gördüler ama düşük başlamış ondan adetim uzamış ama kürtaj olmadım kendiliğinden dustu

Anladım canım ya bilmiyorum yani inşallah kürtaja gerek görülmez hatta inşallah böyle bir durum yoktur herşeyin hayırlısı tani

İnşallah sıkma canını herşey olacağına varır en azından zamanında müdahale edilmiş olucak ihmal edip gitmemezlik yapsaydın daha kötü olurdu.

İnşallah sıkma canını herşey olacağına varır en azından zamanında müdahale edilmiş olucak ihmal edip gitmemezlik yapsaydın daha kötü olurdu.
Evet kesinlikle öyle sadece bir burukluk oldu ve korku düşünün hayatımda alttan muayneden aşırı korkar çekinirdim evlat hasreti evlat isteği insana neler yaptırıyormuş şimdi umrumda değil yeter ki olsun diyorum

Biz bir yıldır bebek için uğraşıyoruz Fakat mamafi elde edemedik gebeliği. Tahlillerim iki üç ay önce yapılmıştı herşey normal velhasıl kelam 24 Temmuz da başlayan geç hala devam eden bazen çok bazen lekelenme şeklimde adetim devam ediyor. Kahverengi lekelenme de oluyor bir ped de doluyor kanama ile. Bugün de randevum vardı doktora gittim. Aşırı enfeksiyonum olduğunu söyledi. Rahim duvarında bir tuhaflık var kanamanın devam etmesi düşük yapmış olup içinde parça kalması olabilir dedi . Hormonlarına bakalım kürtajda gerekebilir dedi. Tahlil verdim yarın alacağım Çok korkuyorum başına bu tarz bişey gelen var mı acaba
Doktor içinde parça kalmış olabilir demisse ultrasonla baktimi varmı diye en azından kaldıysa ilaçla temizleyebilir

Az önce doktordan geldim . Rahim duvarında kalınlaşma var dedi Doktor parça almam lazım dedi çok çok ağrılıydı o aleti koyduğunda karnımda baskı hissetim parça alacakken bayılmışım tansiyonum sfıırlammış saçma sapan rüya tarzı şeyler gördüm uyandığımda başımda bir sürü doktor vardı. Ağrı şokuna girmişim ve parça da alamamışlar enfeksiyon için doktor ilaç verdi bunları kullanın ve farklı bir hastanede anestezi ile aldırın parça dedi. Çok kötü oldum hala da olayın etkisindeyim hayatımda yaşadığım en en kötü ağrıydı Allah kısmet ederse çocuk nasıl doğuracağım bilmiyorum gerçekten . Allahım sen bana ve tüm benim durumundakilerin yardım et 🙏🏼

Çok geçmiş olsun. Korkma Allah nasip ederse doğum şimdi o kadar zor değil acı eşiğim benim de düşük prenses doğum var hissetmeden normal doğum yapmak mümkün ben öyle doğurdum son ikisini sorunsuz. Ben de geçen ay sana benzer bir durum yaşadım adetim 13 gün sürdü ara ara yoğun ve parçalı ara ara normal kanama leke şeklinde ve bittikten 1 hafta sonra tekrar adet gördüm yoğun ve parçalı 1 haftadır da temizim yazını okuyunca ben de düşük yapmış olabilirim diye düşünüyorum şimdi.

Back