Bitmek tükenmek bilmeyen bulantılar :(

MaLiBu

....mucize.....
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
4.241
12
35
slm hanımlarr...
benim sorunum mide bulantılarım..bitmek tükenmek bilmio..
otobüse binsem bulanıo.karnım aç olsa bulanıo tok olsa bulanıo sabah kalksam bulanıo akşam yatarkn bulanıo..babam cok sigara içio salonda oturamıorum o kokuyu duyunca bulanıoo yani en ufak şeyde midem bulanmaya hazır nie sizce? bilgisi yorumu olan var mı?

Canim aynisi bendede oluyo birde nedenini bilsem rahatlicam.. aynen dedigin gibi oturdugum yerde yattigim yerde arabada nerde olursam midem bulaniyoo yemek yiyince hafif geciyo tekrar basliyo hakkimizda hayirlisi...ben vitamin ilaci icmeye basladim belki fayda eder

bende içmiştim bi ara vitamin ama onlarda cok kilo aldırıo cnm yaa :KK43:

Bende geçtiğimiz yaz yaşadım bu sorunu.her gün bulantı çekiyordum.Ve ilaç almak zorunda kalıyormuş.O ilaçların etkiside sadece bana 3 saat falan yetiyordu.bir sürü tahlil yaptırdım.Kolestrol yüksekliğinden olur dediler.Ama kolestrolümde normal çıktı.bir doktorda az su içiyorsan vucudda oluşan su kaybı böyle bişey yapar dedi.Yada düşük tansiyon bulantı yaparmış.Ama o dönem su bile içemiyordum bulantıdan.Daha çok bulanıyordu.Kendimi zorladım ve bol bol su içtim.Ve devamlı tuzlu birşeyler yedim içtim.1haftaya kalmadan düzeldi

bende de oluyodu aynı şey ama ben şunu farkttim benim vücudum 57-58 kiloyu kaldırmıyor.ne zaman bu kilolara düşsem aynı rahatsızlıklarla karşılaşıyorum 60 kg olduum anda geçiyor

X