bitmek bilmeyen lohusalık!

nlncsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
41
1
36
Samsun
merhaba arkadaşlar bu konuyu daha önce kadın hastalıkları bölümünede açmıştım fakat hiç cevap alamadım.. benim gibi olan hiç kimse yokmu acaba? benim sorunum bir türlü bitmek bilmeyen lohusalık akıntısı.. kızım 3 ayını doldurdu ama ben hala lohusalık yaşıyorum ve bu durum beni artık çok bunalttı.. bi kaç hafta önce doktoro gittim iltihap olmadığı için çok önemsemedi olabilir dedi ama bıktım artık.. benim gibi olan varmı acaba aramızda.. bu akıntının durması için yapabileceğim birşey varmı merak ediyorum.. azalmak bile azalmıyor bir türlü.. kanamam 12 gün sürdü, o gün bugündür akıntım aralıksız devam ediyor... kendimden çok eşim için üzülüyorum ya 4 ay oldu zavallı adamcık.. yokmu derdime bir derman=(

benimde ilk 5 ay sürekli oldu , hiç bir sorun yoktu ama bir gün durdu ise 5 gün damla damla devam etti , günlük ped kullanmak yetti mesela , 7.aya girdik 2 kez regl oldum . şimdi düzene girdi gibi darısı sana inş

5 ay mı=( benim okadar çok ki akıntım günlük ped yetmiyor normal ped kullanıyorum.. bir şey daha sormak istiyorum sakıncası yoksa doktoruma sormaya çekiniyorum.. lohusalıkta ilişki yasak ya şimdi bu da lohusalık akıntısı olduğuna göre akıntının bitmesini beklemelimiyim? emin olamadığım için şimdiye kadar bekledik ama bununda bitesi yok yani.. bi sakıncası varmıdır, günahmıdır bilemiyorum sizin bir fikriniz varmı bu konuda? internette biraz araştırdım ama bu konuyla ilgili hiç birşey bulamadım=(

canım benim azdı ve arada durduğu günler oluyordu o yüzden beklemedik lohusalık 5 ay sürmezki bu farklı birşey zaten rengi çok açık ve günlük pedi aşmayan miktarlardaydı benimki

lohusalık ,akıntı sürsün sürmesin en fazla 40 gündür
bu süre dolunca lohusa olmazsınız, özür diye geçer yaşadığınız
40 günün sonunda gusülünüzü alır ve dini vazifeleri yerine getirmek de dahil olmak üzere ,normal hayatınız yaşayabilirsiniz

ibadetler için özür olduğunu biliyordum ama ilişki için emin olamamıştım.. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..

kanama devam ettiği sürece ilişki riskli olur diye düşünüyorum. rahim enfeksiyona çok müsait bir durumda oluyor kanama varken diye biliyorum. tabii doktora sormak en iyisi...

kanama değil sadece akıntım var.. bugün doktordaydım aslında ama soramadım yine çekindim.. ama pazartesi tekrar gidicem ozaman sorabilirim inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…