BİTMEK BİLMEYEN KASIK AĞRISI

gamze gamze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
4
0
42
merhaba,
3 yıldır rahmimde miyom olduğu biliniyordu haziran ayında amaliyat oldum dr amaliyat sonrası ağrılarımın geçeceğini söylemişti fakaf artarak devam etti..bir çok dr gittim sonuç hep aynı bir sorun yok...adet bitiminden 4 gün sonra başlayıp adet günü sona eren ağrılar beni hayyattan soğuttu..arkadaşlarbu tür ağrı yaşayıp derman bulan varmı..bu arada çocuğum yok evliyim..teşekkürler..

Konu sahibi arkadaşım cok gecmis olsun. Ayni sorun bende de var. Konuyu takipteyim. Ayrica ben bekarim doktorlarin herhangi bir teşhisi yok ama sağ yan boşluğum ve kasığım cok agriyor hem de bi senedir.. Her türlü fikire oneriye doktor tavsiyesine açığım... Konunuzu sabote etmis gibi oldum kusura bakmayin ama cok muzdaripim..

Bazı ağrıların nedenini bulamıyorlar Sanırım senelerce ayda bir iki kasıklarıma kramp gibi ağrı girerdi dogrulamazdim bile kaç defa acile gittim kist dendi aldırdım gene kist dendi sonra kendiliğinden geçti şükür ağrı geldiği zaman gözüm falan kararır ter basardi çok kötüydü sizede Geçmiş olsun inşallah kendiliğinden geçer sizinkide.

merhaba,
3 yıldır rahmimde miyom olduğu biliniyordu haziran ayında amaliyat oldum dr amaliyat sonrası ağrılarımın geçeceğini söylemişti fakaf artarak devam etti..bir çok dr gittim sonuç hep aynı bir sorun yok...adet bitiminden 4 gün sonra başlayıp adet günü sona eren ağrılar beni hayyattan soğuttu..arkadaşlarbu tür ağrı yaşayıp derman bulan varmı..bu arada çocuğum yok evliyim..teşekkürler..
aynı ağrıları bende çekiyorum birkez amaliyat oldum 27 adet aldirdım şimdi tekrar var

merhaba,
bende 3 hsfta once kist amelitati oldum ve agrilarim gecmiyor dr.bir sorun yok diyor iki kez acile gittim hatta ultradon rontgen tahliller bisey yok ama agrilar gecmiyor

X