• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmek bilmeyen gaz sancilari

Tuanaibrahim05

Aşk senin adin
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
865
948
23
36
Merhaba arkadaşlar. ..
Kizim 38 günlük, doğumunun 3. Haftasından itibaren inanılmaz gaz sancilari çekiyor. . Doğru durust uyumuyor, biraz uyusa sancilanip uyanıyor. .. mutsuz bir bebek haline döndü. . Nurse harvey's ilacını kullandık pek işe yaramadı, suanda da biogaia ilacini veriyorum yine tık yok... çok hirpalandigimi hissediyorum artık. .
Çaresizlik çok kötü.. sürekli ayakta kucağımda ona güzel sözler söyleyerek rahatlamaya çalışıyorum. .. Allah aşkına söyleyin bu gaz sancilari ne zaman gecer?

Genelde 3 ay civarı geçiyor canim. Gaz masajı yapmayı denedim mi? Yüz üstü yatırmak da işe yarayabilir. Benim kızımda çok gazliydi yüzüstü güzel uyurdu.

Kullandığınız damlayı her gün aynı saatte özellikle akşam uykularından önce vermeyi ihmal etmeyin.
Benim oğlum artık göbek fıtığı olmuştu ıkınmaktan, bu damlayı 3 ay kullandık ve geçirdik şükür.
Etki etmesi 10 gün kadar bir zaman alıyor.
Bu sırada siz de bacak hareketleri, karnını saat yönünde ovalama, ılık duş gibi şeylerle destekleyin.
Kiraz çekirdeği yastığı ve patiği de deneyebilirsiniz.

İlaç tavsiye etmeyen dr da var
Hareket etmesi lazım, masaj olur, karnının üstüne yatırma olur, ayaklarını bükmek,yıtturmrk
3 aya geçer

Kullandığınız damlayı her gün aynı saatte özellikle akşam uykularından önce vermeyi ihmal etmeyin.
Benim oğlum artık göbek fıtığı olmuştu ıkınmaktan, bu damlayı 3 ay kullandık ve geçirdik şükür.
Etki etmesi 10 gün kadar bir zaman alıyor.
Bu sırada siz de bacak hareketleri, karnını saat yönünde ovalama, ılık duş gibi şeylerle destekleyin.
Kiraz çekirdeği yastığı ve patiği de deneyebilirsiniz.
Öyle mi bunı bilmiyordum, ben hemen etki ediyor sanıyordum. . Daha bir buçuk aylik bile olmadık. .. karamsara bağlıyorum yavaş yavaş ... hu sorunlardan bir rahat edemedik kizimla :(

Emziriyorum genelde bir defa da mama alıyor gece... gündüz de doyandığın dan emin olduğumda mama veriyorum... sütümü de sürekli çekmeye calisiyorum
Biberonu gaz önleyici seçmeniz lazım.
Bu konuda dr browns markadan bir adet edinirseniz daha iyi olur.
Zaten az mama veriyormuşsunuz, yetecektir bir tane olması.

Biberonu gaz önleyici seçmeniz lazım.
Bu konuda dr browns markadan bir adet edinirseniz daha iyi olur.
Zaten az mama veriyormuşsunuz, yetecektir bir tane olması.

Aventin gaz önleyici ürününü kullanıyorum. ..
Dün geceden beridir gaz dan daha önemli sorunumuz başladı, burun tıkanıklığı. . Doktor serum fizyolojik verdi ama yavrum yemeğini bile tam yiyemiyor. .. okadar zorlanıyor ki mahfoldum bir günde yavrum... umarım hemen gecer

Aventin gaz önleyici ürününü kullanıyorum. ..
Dün geceden beridir gaz dan daha önemli sorunumuz başladı, burun tıkanıklığı. . Doktor serum fizyolojik verdi ama yavrum yemeğini bile tam yiyemiyor. .. okadar zorlanıyor ki mahfoldum bir günde yavrum... umarım hemen gecer
O serumu ben hep yanlış sıkıyormuşum, bebeğim hasta olduğunda hemşireler sıktığında öğrendim.
Bir burun deliğine yarım şişeyi büyük bir hızla sıkıp, ardından hemen bebeği ayağa kaldırıyorlar.
Ben kendim yaptığımda birkaç damla sıkıp bekliyordum, ama fayda etmiyordu.
Bir de anlattığım gibi deneyin ve yattığı odayı daima nemli tutun.
Soğuk buhar makinesi olabilir, petek üzeri su vs olabilir.

O serumu ben hep yanlış sıkıyormuşum, bebeğim hasta olduğunda hemşireler sıktığında öğrendim.
Bir burun deliğine yarım şişeyi büyük bir hızla sıkıp, ardından hemen bebeği ayağa kaldırıyorlar.
Ben kendim yaptığımda birkaç damla sıkıp bekliyordum, ama fayda etmiyordu.
Bir de anlattığım gibi deneyin ve yattığı odayı daima nemli tutun.
Soğuk buhar makinesi olabilir, petek üzeri su vs olabilir.
Bende öyle yapıyorum. . Burnuna bayagi bir sıkıp sonra kaldırıyorum. . Çok iyi geliyor Hapşururken çıkıyor balgam ya da otribebe yi kullaniyorum hemen temizleniyor. . Çok iyi geldi.. daha iyi kuzum.. teşekkür ederim

Back