2 yıl oldu. belki daha fazla. Sen çıktın hayatımdan. Sesin çıktı, ellerin çıktı, kalbin çıktı ama gözlerin çıkmadı gözlerimden, gülüşlerin gözümün önünde. Neden diyorum neden Allah'ım. Neden hala aklımda o. neden hala daha ona benzeyen birini görünce onu görmüş gibi mutlu oluyorum. Hamile bir kadın görünce ondan bir çocuğum olabilirdi diyorum. Neden hala rüyalarımda. Neden unutamıyorum. Bende ki bu takıntı değil. Yemin ederim değil. Öyle olsa başkasına aşık olmak istemezdim. Unutmak istiyorum seni, ismini cismini, gözlerini .... Bir yanağında ki gamzeni. Güldüğünde içi gülen gözlerini.
Olmamalı. Biliyorum boş bir hayalin peşindeyim ama neden beynim bunu algılamıyor. Neden hala içimde bir umut var.
çok istedim bitsin. O kadar yoruldum ki seni rüyalarım da görmekten. Tam unuttum diyorum . Tamam artık onu sevdiğini söyleme sakın diyorum sonra pat bir şey oluyor sil baştan başlıyorum.
Kurduğumuz hayaller, konuştuklarımız an an aklıma geliyor. çıkarmaya çalışıyorum ama olmuyor. Kime bakarsam bakayım hayır diyorum keşke o olsaydı. Otobüste yanıma biri oturuyor keşke şuan o olsaydı. Keşke ayrı şehirler de değil de aynı şehirlerde olsaydık. Keşke hayalinle yaşamak zorunda olmasaydım. ya da aklıma geldiğin de gözlerim dolmasaydı.
Bunlar neyse de benim sana çok ihtiyacım var be. Sesini duymaya, gözlerini görmeye ihtiyacım var. Doğmamış kızımızı yetim bırakma sevdiğim. . Gel de de çocukluk hayalini gerçekleştirelim.
Kaderimizde ki kişi belli olmasaydı çok dua ederdim rabbim bizi birbirimize hayırlı kıl diye ama bilmiyorum sen kimin hayırlısısın.
Bilmiyorum o gözlerin kime aşkla bakacak. Bilmiyorum balkonunda kiminle çay içeceksin. Kim için işinin bitip erkenden eve gitmek için can atacaksın.
Can attığın kişi ben olmalıydım. Eve geldiğin de aşkla seni ben karşılamalıydım. Akşamı iple çekmeli ,sabahın olmasını hiç istememeliydim. Başımı göğsüne dayadığımda tüm sıkıntılarım gitmeliydi. Gözlerine baktığımda tüm dünyayı karşıma alabilecek güçte hissetmeliydim kendimi. Onları beraber yapmalıydık, beraber yaşamalıydık.
Kızımız olsaydı. Gözlerini ve gülüşünü senden almalıydı. Bana benzememeliydi. Tüm her şeyini senden almalıydı.
Bir zamanlar ömrümken şimdi bir yabancısın. Hayallerimin kahramanısın. Sana söylemiştim sen hayatımda olmasan da ben seni hep sevicem diye. Evet öyle oldu. Sen yoksun ama gözlerin var, gülüşün var. Ben bu dünyada ki aşık olma hakkımı kaybettim.
Dilerim mutlu olursun sevgili. Ne olursa olsun mutlu ol. Bu dünya da babamdan sonra gördüğüm en iyi yürekli adam sensin.
Lütfen sevdiklerinizin kıymetini bilin, gereksiz kıskançlıklarla, triplerle aşkınızı bitirmeyin çünkü gerçekten aşk kolay bulunmuyor. düzgün insan hiç bulunmuyor. Dilerim herkes mutlu olur.
Ben daha fazla içim de tutmak istemedim.