Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bitlenmiş olabilir miyim?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

badromance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
67
0
36
Kütahya
kızlar aktardan mecitefendi saç bakım yağı almıştım, üzerinde 15 dk-2 saat arası kafanızda bekletin yazıyo. ben de iyice beslesin diye yaklaşık 1,5 saat tuttum onu kafamda. şu anda çok kaşınıyo? sizce bitlenmiş olabilir miyim? bu arada kepek sorunum da var kepek kaşıntı yapar mı? çok acil yardımcı olun bana

:))))) bitlenmek mi.. 1.5 saatle mi?
alerji olabilirmi o??

olabilir sanırım, çünkü kafamda acıyan sivilceler de oluşmuş.

1,5 saatle bitlenilmez yani di mi? ben de ister istemez korktum, koca kız, naparım ?

olabilir sanırım, çünkü kafamda acıyan sivilceler de oluşmuş.

1,5 saatle bitlenilmez yani di mi? ben de ister istemez korktum, koca kız, naparım ?

saç deriniz hassastır ondan olmuştur. boyarken bile kaşınır bazen..
merak etme güzelce yıka yağından arındır hiç bişey olmaz:)) koca kız, ilahi çok güldüm ya:))

Yıllardır çeşitli yağlar uygularım saç derime, bir kere olsun bitlenmedim. Merak etmeyin ortamda bit yoksa saçlarınız yağlı da olsa bitlenmezsiniz. Büyük ihtimalle yağlar saç derisini uyardığı için kaşınıyor, bu da iyiye işaret. Saç derisi uyarılınca ve kaşınınca saçlar uzar.

Hayır tabi ki. Saç derin hassastır, alerji olmuştur.
Herkesin önerdiği, tavsiye ettiği yağı bilmem neyi saçlarına uygulama derim çünkü ben de yaptım ve sonuç hüsrandı.

bit kendi kendine yoktan var olan bişey değil biriyle temastan bulaşır yani bit falan yok korkma:)
muhtemelen yağa karşı alerjik reaksiyon göstermiştir.ama ben de ne zaman bakım yapıp 2 saat bekletsem saçlarımı,kaşınır..deri hava almıyor sonuçta bence normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…