Bitlenmek

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
1. sınıftayken başıma gelmiş bir olay. bit nedir bilmem eve gittiğimde annem kaşındığımı görür gel bir saçına bakıyım der ve serüven başlar

İlkokuldayken Sıra Arkadaşımdan Geçmişti..
Annem Saçlarıma Sinek İlacı Sıkıp, Omo İle Bastıra Bastıra Yıkamıştı..

İlkokulda öğretmenimiz dahil tüm sınıfa yayılan illet.
Olay, annemin (çin işkencesi olarak icat edildiğini düşündüğüm) malum bit tarağıyla kafa derimi kazımasıyla neticelendi. :105:

Son düzenleme:
yıllar sonra görüp nostalji yaşadığım ve kabusum olan minik canlı

allahim korusun nasil tiksinirim ama ne zaman bir dugunumuz olsa muhakkak o dugunde sülale boyu bitleniriz butun dugunlerimizde inanin bir yerlerden bitlenmisizdir..

ahahha düşününce içim bi garip oluyo saçında onlarca bit var sen onla gezion neyseki ilacı var saç kazıtmaya gerek yok

tanıdığım hemen hemen herkesin bi bitlenme anısı var ama benim yok bu nedenle nasıl birşeydir bilmiyorum

Çocuklukta; kızamık, su çiçeği gibi herkesin başına gelen illet.

beni bu dertten babaannemin kurtardığı olaydır. bütün ilacı kafama boşaltmıştı :) çok zor günlerdi

Hangimiz küçükken bitlenmedik ki

Ben çok korkardım resmen kafamda bi canlı geziyordu

İğrenç

Küçükken bit ilaçları işe yaramayınca ve belime kadar olan saçlarıma kıyamayınca annem sinek spreyi sıkıp tülbentle kapatarak soruna nokta koymuştu.

Az önce de başıma küçük sinek düşmüş, elime geldi bit sandım veee hatıralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…