Bitlendi:(((((((((((((((((((((((

35papatya

Duruşunuz,duruş belirler.........
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
836
75
318
Hep duyardım '' bit '' maceralarını...Hiç başımıza gelmedi bugüne dek... Çocuğum 4.5 yaşında.. son 2-3 gündür rahatsız düzeyde kafasını kaşıdığını görüyordum ama ihtimal bile vermiyordum.. Saçlarını inceledim ve sirke denilen o pis şeyleri gördüm oğlumun saçlarında.. acilen eczaneden aldığım şampuanla gerekli işlemleri hem ona hem kendime uyguladım.. Çarşaflar vs makinede sabahtan beri ard arda yıkanıyorlar.. benim sorum; oğlum hergün parka giden bir çocuk, onun tekrar bu pis tecrübeyi yaşamaması için bit kovucu birşeyler varmı bildiğiniz?????? araştırdım biraz; bit kovan rozet- toka vs ürünler var.. onlar gerçekten yeterli olur mu??? bilginize ihtiyacım var şimdiden tşk....:43::43:

Hep duyardım '' bit '' maceralarını...Hiç başımıza gelmedi bugüne dek... Çocuğum 4.5 yaşında.. son 2-3 gündür rahatsız düzeyde kafasını kaşıdığını görüyordum ama ihtimal bile vermiyordum.. Saçlarını inceledim ve sirke denilen o pis şeyleri gördüm oğlumun saçlarında.. acilen eczaneden aldığım şampuanla gerekli işlemleri hem ona hem kendime uyguladım.. Çarşaflar vs makinede sabahtan beri ard arda yıkanıyorlar.. benim sorum; oğlum hergün parka giden bir çocuk, onun tekrar bu pis tecrübeyi yaşamaması için bit kovucu birşeyler varmı bildiğiniz?????? araştırdım biraz; bit kovan rozet- toka vs ürünler var.. onlar gerçekten yeterli olur mu??? bilginize ihtiyacım var şimdiden tşk....:43::43:
arkadaşıyla dışarı salma en basiti :7:

otobuslambası35, yanıtın için tşk ama parkta hergün birsürü çocukla oyunlar oynuyorlar... mesele tek bir çocuk değil zaten... yinede tşk, yanıt için..........

benim dayımın kızı bit tokası kullanyor,bitlenmedi şimdiye kadar
ama yine de garanti veremem..

biz ilkokuldayken yakamızın içine küçücük bir kese dikip içine kafirun koyardı annem, böyle tablet şeklinde yuvarlak beyaz bir şeydi..aktarlarda vardır sanırım, kokusuna bit falan gelmezmiş

Bence parkta arkadaslarina belli etmeden soyle bir bak bakalim sorumluyu bulabilirsin belki zavallicigada yardimci olursunuz.

Back