• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bitkisell Boyaa HAkkında...(kullananlar)

• Konu Sahibi Konu Sahibi d3rya91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

d3rya91

Ziyaretçi
SAÇ RENGİM : kendi saçım oksidanlanmış ile ..sarı.. açık kahveden biraz daha açıkk

TENİM: beyaz :

GÖZLERİM: mavi

saçımı bitkisel boya ile ya sarıya yada kızıla boyamak istiyorum ama saçıma hiç boya uygulamadım sadece oksidan sürdüm şimdi ise hafif sarı oldu ama oksidanı devamlı yapmak istemiyorum çnkü çook zararlı
..bitkisel boya ile de istediğim gibi saç rengi yok sarı yada kızıl önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız resim olarak çoook sevnirim

ayrıca güzel olur mu ?
ayrıca diplerden eski açık kahve saçlarım çıkarsa nasıl olur güzel oluyormu ? BİTKİSEL BOYAYI DENEYEN VE MEMNUN KALAN VAR MII??

çok soru sordum biliorum ama yazarsanız sevirim .. :gitme:

Şimdi de ben sana yorum yapayım :roflol:

Diplerin çıkıp gözükmemesi için yani çirkin gözükmemesi için ayda 1 boyatmak gerekiyormuş. Bitkisel boyanın kızılını bir arkadaşım yaptırdı ama annesi 1 kez boyatmasına izin verdi, o da nasılsa uçlarda kızıl kalır yapayım dedi. zamanla şarap kızılından daha açık kızıla, daha açığına, oksijenle sarartılmış gibi turuncuya döndü garip bir renk oldu ama sen sürekli boyatacağım dersen ilk hali güzeldi. Bitkiselin dışında organik boya diye bir şey varmış onu da met ediyorlar.

hmm peki cnm çok saolll zahmetli iş bunlar valla :S devamlıda boyamak istemiyorum kızıldan vazgeçtim sanırım xD

Back