Arkadaşlar bir siteden aşağıdaki tarife ulaştım, sizinle de paylaşmak istedim. Bu arada da bir ricam olucak. Gerçekten olabilidğince takip etmeye geçmişteki yazıları da okumaya çalışıyorum ama 1000lerce cevap var ve inanın gözüm yoruldu. Bire yerlerden başlamam lazım artık dedim ve küç'ten çok ümitliydim ama daha 2 kez bile tüketemedim. Gene takip edebildiğim kadaryla nar çekirdeği, hurma ve polenden bahsedilmiş. Ancak ne kadar işe yaradıkları konusunda çok da bir yorum yok. Bir de buz torbasından bahsediliyor ama eczanelerde mi nerden temin ediyoruz bunları bilgilendirirseniz çok sevinirim. Haplardan ziyade öncelikle derdimin devasını bitkisel yollarla aramaya çalışıyorum ama, hayal kurmıyım mı yoksa
BİTKİSEL YOLLARLA GÖĞÜS BÜYÜTME
Estetik ameliyat olmadan, silikon taktırmadan iri ve diri göğüslere sahip olmak isteyen tüm hanımlara duyurlur ! Aşağıda yayınlayacağımız bitkisel tavsiyeler idealinizdeki hacimli göğüslere sahip olmanızı sağlayabilir. Hemen tariflerimize geçelim.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 1/2 lt su,
* 250 çemen otu filizi,
* 1 tutam anason,
* 1 tutam fesleğen,
* 1 tutam frenk kimyonu,
* 1 tutam dereotu,
* 1 tutam rezene,
* 1 tutam meyan kökü tozu,
* 1 tutam mercanköşk,
*1 tutam limon otu
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyun içine tüm malzemleri koyup, kaynatın. soğuduktan sonra, süzün. Elde etiğiniz bitkisel karışımdan, sabah akşam 1 bardak için. Sade olarak içemiyorsanız, limon ve bal ile tatlandırarak içiniz. Bu bitkisel çayın dışında, dahili ve harici olarak uygulayabileceğiniz yöntemler ;
Portakal Yağı ; Cildinizi sıkılaştıracağından masaj yaparak cildinize uygulayın.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.
BİTKİSEL YOLLARLA GÖĞÜS BÜYÜTME
Estetik ameliyat olmadan, silikon taktırmadan iri ve diri göğüslere sahip olmak isteyen tüm hanımlara duyurlur ! Aşağıda yayınlayacağımız bitkisel tavsiyeler idealinizdeki hacimli göğüslere sahip olmanızı sağlayabilir. Hemen tariflerimize geçelim.
GEREKLİ MALZEMELER :
* 1/2 lt su,
* 250 çemen otu filizi,
* 1 tutam anason,
* 1 tutam fesleğen,
* 1 tutam frenk kimyonu,
* 1 tutam dereotu,
* 1 tutam rezene,
* 1 tutam meyan kökü tozu,
* 1 tutam mercanköşk,
*1 tutam limon otu
HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ : Suyun içine tüm malzemleri koyup, kaynatın. soğuduktan sonra, süzün. Elde etiğiniz bitkisel karışımdan, sabah akşam 1 bardak için. Sade olarak içemiyorsanız, limon ve bal ile tatlandırarak içiniz. Bu bitkisel çayın dışında, dahili ve harici olarak uygulayabileceğiniz yöntemler ;
Portakal Yağı ; Cildinizi sıkılaştıracağından masaj yaparak cildinize uygulayın.
Mersin Yağı ; Adale kuvvetlendiricidir, masajla göğüslere uygulandığında göğüslerde sertleşme ve büyüme sağlar.
Çörek Otu Yağı ve Rezene Çayı ;Göğüslerdeki hormon salgılamasını artırarak, göğüslerin büyümesini sağlar. 1 fincan rezeneye 5 damla dökerek kullanabilirsiniz.