A ayselege Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2010 37 2 7 Ekim 2010 Konu Sahibi ayselege #1 merhaba arkadaşlar cilt güzelliği için bitkisel yağlardan kullanıp faydasını gören var mı acaba.kayısı yağı havuç yağı gibi..
merhaba arkadaşlar cilt güzelliği için bitkisel yağlardan kullanıp faydasını gören var mı acaba.kayısı yağı havuç yağı gibi..
hnur Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2010 71 1 13 Aralık 2010 Konu Sahibi ayselege #2 bitkisel yağları bilip arştırıp kullanmak gerek yakıcı ve sabit yağlar var ,yakıcılar kesinlikle tek başına kullanılmamalı tahriş yapar.. sabitlerden ben KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞINI kulannıyorum çok ii bir temizleyici.
bitkisel yağları bilip arştırıp kullanmak gerek yakıcı ve sabit yağlar var ,yakıcılar kesinlikle tek başına kullanılmamalı tahriş yapar.. sabitlerden ben KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞINI kulannıyorum çok ii bir temizleyici.
F feRhuNde_ Guru Kayıtlı Üye 1 Nisan 2009 484 2 40 15 Aralık 2010 Konu Sahibi ayselege #3 ben ceviz yağını deniyorum. doğal nemlendirici olarak direkt sürülebilir diye yazıyordu. acaba kremimizin içerisine koyarak kullansak olur mu.
ben ceviz yağını deniyorum. doğal nemlendirici olarak direkt sürülebilir diye yazıyordu. acaba kremimizin içerisine koyarak kullansak olur mu.