Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bitkisel veya kozmetik şampuanlar mı market şampuanları mı ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

askralice

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
37
0
6
34
İzmir
Kızlarr benim saçlarım dökülüyor kepekte var bitkisel içerikli şampuanlarda kullandım şuanda da novorcin placenta kullanıyorum saçlrm dökülmeden önce yıllardır elidordan şaşmazdım hiç dökülme sorunum yoktu boyadan sonra böle oldu . bitkisel şampuanlar daha iyi deniyo kimide saçı kurutuyo daha çok beter ediyo dio muallakta kaldım saçlarımı 6ay once boyadım boya aktı gitti ama hala boyanın verdiği sertlik var bitkisel şampuanlar saçlarımı kazık gibi yapıyor tarayım derken 1saat uğraşıyorum açana kadar krem saç acıcı kullanmak istemiyorum daha çok döküyo saçlarımı onlar. boyasız saçları da sertleştiriyor mu bu bitkisel şampuanlar merak ediyorum ? bitkisel şampuanlarda okadar masum gelmiyor bana düşüncelerinizi merak ediiyorum... konu doğru yerde mi bilmiyorum yeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…