bitkisel uyku hapı

hayat777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
473
76
98
eczanelerde satılar bitkisel uyku hapı arıyorum uyandığımda beni sersemleştirmeyecek bir hap böyle bir hap tavsiyeniz var mı acaba

Merhaba, Sarı kantaron yağı'nı yatmadan yarım saat önce bir çay kaşığı olarak içerseniz güzel bir uyku çekebilirsiniz. Bitkisel Forum sitesinden ayrıntılı bilgi edinebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Sarı kantaron yağı'nı yatmadan yarım saat önce bir çay kaşığı olarak içerseniz güzel bir uyku çekebilirsiniz. Bitkisel Forum sitesinden ayrıntılı bilgi edinebilirsin.
Birsey sormak istiyorum....ben sari kanaron cicegi aldim yaz ayinda...iki demer.bir demeti 1 litrelik kavanoza 1 litre saf zeytinyagina koydum digerinide baska kavanozda yaptim...40 gun yaz gunesinde beklettim bir kavanozun yagi kirmizi digeri sari oldu...neden acaba

Ankadaşlar bir yanlış yapılıyor. Sarı kantaron yağı yapmak için kavanozda yapmak biraz sakıncalı. Güneş ışınlarına direk maruz kaldığında içerisinde radyasyon birikir. Faydasından çok zararı olur. Kavanoz yerine küp veya toprak kapta bekletmek gerekir. Aşağıda linkini veriyorum.

[MED

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…