• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Bitkisel Şampuanlar

Emel90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
262
91
98
Merhaba, saç sağlığı açısından tüm kimyasalları hayatımdan attım. Saç için bitkisel şampuan arıyorum. Aslında şuan Down Under Natural's kullanıyorum memnunum benim saçıma yaradı ama bildiğiniz daha iyisi varsa onu da denemek isterim. Yaza düğünüm olduğu için de saçlarımı kestirmeyeceğim o yüzden yıpranmadan uzamasını sağlayan daha canlı, sağlıklı ve parlak gösteren şampuanlar varsa önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler..

moos şampuanı öneririm. uzun yıllar kullanmıştm saçlarıma iyi gelmişti ve dökülmeyi de önluyor:46:

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim:) Bioderma'nın şampuanı bitkisel değildir ama çok iyidir. Ben seneler önce Hayashi kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Bitkisel ve organik olsun diyorsan Avalon, Aveeno,Jasön bir de tamamen organik Türk Malı Organix var. Bunların hepsi de güzel şampuanlardır. Ben şimdilil Bioderma kullanıyorum ama o bitince Avalon alacağım

Çok teşekkür ederim :) önerdiğiniz ürünleri deneyeceğim.

otacının bitki özlü şampuanını kullanıyorum. Normal saçlar için canlandırıcı. Memnunum...

Back