bilmiyorum denedin mi ama denemediysen saçlarının sağlıklı ve güzel olması için mutlaka sebamed şampuan kullanmanı tavsiye ediyorum.
yok canım öyle zararlı şeyler yok, zaten sebamed in en büyük özelliği diğerlerine göre daha guvenilir ve sağlıklı oluşu.ıçeriği nasıl canım sebamed'in silikon falan var mı? Eczanelerden temin ediyorsun sanırım?
bilmiyorum denedin mi ama denemediysen saçlarının sağlıklı ve güzel olması için mutlaka sebamed şampuan kullanmanı tavsiye ediyorum.
Saol canım bilgi içinyok canım öyle zararlı şeyler yok, zaten sebamed in en büyük özelliği tamamen sağlıklı oluşu.
Sebamed Everyday Shampoo - 200 ml
İçindekiler:
Aqua (Water), Decyl Glucoside, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate , PEG-55 propylene glycol oleate, propylene glycol, sodium citrate, polyquaternium-22, Fragrance (parfum), phenoxyethanol, sodium benzoate
evet eczanelerde var ama büyük marketlerden alırsan daha hesaplı oluyor.
daha detaylı bilgi için bu siteye bakabilirsiniz..
sebamedturkey.com
mecitefendi sarımsak ve zeytinyağı şampuanınıda öneriim sana canı gerçktn çok iyiler
Bütün mesajlarınız neden sadece sebamedle ilgili?
Tesadüf mü dersiniz...
tabiki tesadüf değil canım, ben kullandım, kullanıyorum ve sağlık açısından çok iyi olduğunu söylüyorum.
sakın yanlış anlama hiçbir çıkarım yok bundan. sadece iyiliğinizi ve güzelliğinizi düşündüğüm için yazıyorum.
sizde bu konuda biraz araştırma yaparsanız anlarsınız zaten..
sağlıklı saçlar için sağlıklı saç derisi ŞART. Sıradan şampuanlar(pantene, elidor, elseve, blendax, dove, clear vs) saç derisini tıkar ve hava almasını engeller ayrıca bunların içindeki bir takım maddeler saç ve saç derisi için sakıncalıdır. öyle olunca da saçlar zayıflar, cansızlaşır, dökülür.
işte bu nedenle mutlaka aldığınız ürünün pH'ı 5.5 olmalı. yani cilde tamamen uyumlu olmalı. bir başka deyişle sebamed gibi cildin doğal koruyucu örtüsüne zarar vermeyen bir ürün olmalı.
lütfen buna dikkat edin..
Sebamed temizliğinizi ve sağlığınızı garanti eder.[/B]
bu konuda çok bilgili olduğumu söyleyebilirim,asla ve asla kozmetik şampuan kullanmayın,saçlarınız parlar,dökülme kesilir sanırsınız,yumuşacık yapar,halbuki yanlış
kozmetik şampuanların içine deterjan basıyorlar,saçda bol bol köpürme yapıyor,yumuşacık geliyor,dökülme bir süre durabilir
çevrenizde osrganik ürünler satan bir eczaneye gidin ve mutlaka saç analizi yapılıp yapılmadığını sorun,bu sistemle saç köklerinize bakılıyor
kendinizden iğreneceksiniz,çünkü ben iğrenmiştim,tertemiz sandığım kafam resmen tutkalı döküp bütün kafama yaymışım gibi bir haldeydi
saç köklerim sağlıklı ama üstü sanki tutkal gibi beyaz bir örtüyle kapalıydı
hemen organik ürüne geçtim
marka verebilirmiyiz bilmiyorum ama otacı nın kalın telli saçlar için olanını kullandım çünkü boyalı saç grubuna verilen budur,yoksa saçım ince telli ama aksini kullanmayın memnun kalmadığınızı söylersiniz yoksa
fiyatı 20 lira olması lazım çünkü tek başınıza her gün yıkamayla 2 ay gibi bir süre gidiyor
saç köklerimi görebiliyorum artık,ve tabiki dökülme devam ediyor çok olmamakla,ama dökülenlerin arasından yeni gelen saçları görmek çok güzel
saç dökülmesi zaten tek şampuanla olmaz,çamaşır makinesine bile kireç çözücü atıyoruz bozulmasın diye
o sularla kafamızı yıkıyoruz,e bi yerden bozunca bi yerdende düzeltmek gerek
bir deneyin pişman olmayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?