Erkek İnfertilitesi Bitkisel macunlarla morfolojisi düzelip hamile kalan var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
Mrb arkdslar biz 3 aylık bitkisel macunlara başladık eşimle ikimz. Eşimin sadece morfolojisi sıfır ne yaptysak ne ilaç ne kürler bi milim yükselmedi bu morfoloji illeti. 2.5 yıldır 2 tüp bebek yaptk tutmadı hiçbiri artk je yapacagmi sasrdm. Doktor doktor dolaşmaktan bıktı eşim artk gitmek istemiyo.varikosel de yok kesinlikle ameliyat falan olma dedi doktorlar. Bu bitkisel macunlarla tedavi uygulayıp hamile kalan var mı arkdslar kaç aylık kullanmdan sonra gebelik oluştu. Tecrübesi olan paylasrsa bizede umut olur.

Morfolojide sıkıntı nerede oldugu önemli. Ayrıca morfoloji icin gittiğimiz tüm proflar nasıl elimiz ayağımız bize özelse sperm üretimi de öyle. O doğuştan kodlu değiştirilemez dedi. Baş anomalisi yüksek ise(bizde öyleydi) imsi tekniği ve pgt tüp bebekte işe yarayabiliyor(bende yaradı)

Baş anomalisi %56 yazıyo. Yuksek görünmüyo ama bir tane de mi tutmaz hiçbiri tutmadı. Nedir bu kadar engel olan anlamyrm hangi doktora gitsek ilaç verip yolladı bunu yükseltecek bi yol yok sanrm. Şimdi bitkisel macunlara başladık 3 ay kullancaz artk bilmyrm bu şekilde de düzelmezse artk hiçbi sekilde düzelmez

Morfolojide tek sorun baş anomalisidir sizde de cok yüksek değil. Yüzde 0 olması imkansız yapmaz hicbiseyi. Sayı ve hız daha önemli heleki sayı. Eşmde yüzde 96 baş anomalisi var. Ancak sayı mlde 40 milyon civarı oldugundan doğal yolla hamile kaldım ikinciye. İlki tüp bebekti 3 sene tedavi sonucu oldu. Aşılama tutmamıştı.

Anladm canm hayrlı olsun sağlıkla al kucağına. Wala morfoloji 2.5 yıldır yüzde sıfır çıkıyo testlerde. Yani baş anomalisi de yüksek degl ama 1 tane de mi normal sperm yok anlamyrm. 2. Tüp bebeği acıbademde yaptrdk 6 ay önce. Baya imsi yöntemi felan kullandılar herşey yolundaydı doktorum endişe etme gebesin dedi transferden sonra ama sonuç negatif artk napcagmi Bilmyrm ne var bu spermlerdr anlamyrm gercekten sabır sabır ama 3 yıl olacak hergün gebelik haberi alyrm herkes doğurdu yani insan sabrı da ne bileyim Allah'ın gücüne gitmesn ama sanki dayanacak gücüm kalmadı artk

Mehaba canım öncelikle geçmiş olsun inşeAllah tez zamanda çocuğun olur Morfoloji için İbrahim saraçoğlu klrkkilit bitkisini öneriyor bence bi dene.Allah yardlmcın olsun

merhaba eşimde morfoloji % 3 baş anomalisi % 90 iki kez hamile kaldım 9 haftalık ve 15 haftalık olmak üzere kalpleri durdu kaybettim yavrularımı... şimdi ise sperm dna hasar testi verdik bakalım sonuç ne çıkacak bana öneri verebilir misiniz...

Morfoloji bozukluğundan olmuş düşükler sanrm. Size macunlar eşinizle beraber kullanmanzi onerrm. Çünkü morfoloji doktor ilaclaryla duzelmyo. Bitkisel macunlar satan iyi bi aktar bulun hatta yanıklar baharat var instgrmda onu bulup sipariş edin

Selam benim de eşimin morfoloji %1, baş anomalisi %74, Sayi 43 milyon, ileri hizli 0, yavas ileri %22. Bende de pko var.

2 sene sonunda macun kullanmamizin 2.ayinda hamile kalabildim dogal yolla ama kalbi durdu ve kendim düsürdüm. Sanirim morfolojik sikintilarda kalp durmasi daha cok oluyor.

Koronavirusten dolayi normal hayata donene kadar macunla iyice kuvvetlenip kendimize bakip, pihtilasma ve genetik testlerini yaptirip ilk önce asilama deneyecegiz.

Evet morfolojiden dolayı düşükler oluyo. Macun demek ki etki etms ama bizim aktar en az 3 ay kullancksnz olmadı bi üç ay daha dedi. Siz devam edin macunlara spermleri tam düzelene kadar kullanın

Evet morfolojiden dolayı düşükler oluyo. Macun demek ki etki etms ama bizim aktar en az 3 ay kullancksnz olmadı bi üç ay daha dedi. Siz devam edin macunlara spermleri tam düzelene kadar kullanın
Evet uzun sure kullanmak gerekiyor ama bu arada korunmak lazim tabi dusuk riski olmasin diye. Bu da zaman kaybi gibi geliyor sabirsizlaniyor insan. Ama saglikli bebek sahibi olmak icin mecbur korunacagiz bir sure.

Evet uzun sure kullanmak gerekiyor ama bu arada korunmak lazim tabi dusuk riski olmasin diye. Bu da zaman kaybi gibi geliyor sabirsizlaniyor insan. Ama saglikli bebek sahibi olmak icin mecbur korunacagiz bir sure.
Aynen etkisini gösterene kadar ama işte insan hicbir ayı boş geçmek istemyo umarm kısa zamanda etki eder de şu macunlar bizde rahatlarz artk

Arkadaşlar ben bir şey sormak istedim eşimde fsh yüksekliyi var saraçoğlu hoca haıt tohumunu öneriyor ama bu erkeklerde isteksizlik yapabilir diye internette okudum çok çaresiz kaldım bilginiz varsa söylermisiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…