• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitkisel karışım??

bambam06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
147
1
68
Ankara
merhaba arkadaşlar bi bitkisel karışım var bununla kilo alan bi çok insanın olduğunu gördüm.adı B...A anlamışsınızdır umarım :) bu bitkisel karışımla kilo alanlar biraz beni bilgilendirebilir mi? nerden almam gerektiği hakkında falan

ben iki ayda 8 kilo aldım 52 dim 60 ım şuan temmuzdan beri içmiyorum hala 60 kiloyum düzenlikullanımçok önemli hiç bir yan etki görmedim benim kullandığım katışım bombax aktarlarda var 25 tl di.....

ürünün bi fotoğrafı var mı acaba? ben orjinal olup olmadığını nerden anlayabilirim? mutlaka alıcam ama sahte olmasından korkuyorum.bide 60 tl diye duymuştum

fotoğraf malesef yok bende...güvendiğin bi aktar varsa ordan al bence...benim aldığımda 25 tl di 4 arkadaşımda bu şekilde kilo aldı ben çok zor kilo alırım 2 kutuda 8 kilo aldım ben darısı başına arrtık ...

inşallah... peki içtiğin süre boyunca ekstra herhangi bişey yaptın mı? yoksa bu karışım iştahını çok fazla açtı ve önüne geleni yiyip ekstra bişey yapma gereği duymadın mı :)

inşallah... peki içtiğin süre boyunca ekstra herhangi bişey yaptın mı? yoksa bu karışım iştahını çok fazla açtı ve önüne geleni yiyip ekstra bişey yapma gereği duymadın mı :)

evet acayip iştah açtı gece uyanıp biskivü yiyiyodum bir paket düşün.. deli gibi yiyosun yani zaten görceksin düzenli kullan sadece aksatma...

Back