kızlar bgn aktara gittim ve kilo aldıran tamamen bitkisel bir karışım aldımkendisininde aynı karışımdan kullandığını ve memnun olduğunu söyledi.1ayda 4-5kilo aldırırmış.ve 1aydan daha uzun sürermiş bitmesi.yani 1,5-2ayda bir kullanarak maddi açıdanda daha karlı çıkcam birde önemli bir bilgi kızla bilmeyenler çin söylüyorum;''bomba ve bombax adlı ürünlerin kullanılmaması gerekiyormuş.çünkü piyasadan kaldırılmış''.kullananlar yada kullanmayı düşünenler için duyurulur
beniim aldıım doğal karışımı merak edenler olursa içeriğini detaylı olarak anlatabilirim.ayrıca her hafta sizlerle gelişmeleri paylaşıcam.tabi kilomda bir artış olursa inşallah
canım ismi varmı kullandığın bitkisel karışımının?
evet adı Tarçını-PolenliBitkisel Karışımlı Macun. aldğım aktarda aynısından kullanıyor gayet memnunmuş.ama tadı biraz mayhoş ben süte karıştırıp içiyorum o zaman gayet güzel oluyo salep gibi:)
3 gunde iki kilo alamazsiniz hanimefendi fizik kurallarina ters :)) ufak atin,pazarlama kokusu aliyorum
olabilir bende yemkten sonra tartıya çıktığımda 1kilo alıyorum: heheh şişkinlikte dolayı oluyodur o
ama özel gunlerimde de 2-3 kg veriyorum 4 günde öle acayip bir bünye işte ...benimkisi
themra nın tarçınlı polenli olan bitkisel karışımınımı kullanıyorsunuz???????? bende aldım bugun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?