• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitkisel karışııımm!!!;)

tburcu

Gınaa Gelebiliteli..
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
1.880
14
68
Antalya
kızlar bgn aktara gittim ve kilo aldıran tamamen bitkisel bir karışım aldım:21: kendisininde aynı karışımdan kullandığını ve memnun olduğunu söyledi.1ayda 4-5kilo aldırırmış.ve 1aydan daha uzun sürermiş bitmesi.yani 1,5-2ayda bir kullanarak maddi açıdanda daha karlı çıkcam:1:birde önemli bir bilgi kızla bilmeyenler çin söylüyorum;''bomba ve bombax adlı ürünlerin kullanılmaması gerekiyormuş.çünkü piyasadan kaldırılmış''.kullananlar yada kullanmayı düşünenler için duyurulur;)
beniim aldıım doğal karışımı merak edenler olursa içeriğini detaylı olarak anlatabilirim.ayrıca her hafta sizlerle gelişmeleri paylaşıcam.tabi kilomda bir artış olursa inşallah:52:

kızlar bgn aktara gittim ve kilo aldıran tamamen bitkisel bir karışım aldım:21: kendisininde aynı karışımdan kullandığını ve memnun olduğunu söyledi.1ayda 4-5kilo aldırırmış.ve 1aydan daha uzun sürermiş bitmesi.yani 1,5-2ayda bir kullanarak maddi açıdanda daha karlı çıkcam:1:birde önemli bir bilgi kızla bilmeyenler çin söylüyorum;''bomba ve bombax adlı ürünlerin kullanılmaması gerekiyormuş.çünkü piyasadan kaldırılmış''.kullananlar yada kullanmayı düşünenler için duyurulur;)
beniim aldıım doğal karışımı merak edenler olursa içeriğini detaylı olarak anlatabilirim.ayrıca her hafta sizlerle gelişmeleri paylaşıcam.tabi kilomda bir artış olursa inşallah:52:

Söyleyebilir misiniz karışımı? :ssz:

Son düzenleme:
tabikide:)karışımın içindekiler;Bal,Tarçın,Polen,Karabuğday,Alfaalfa,Hindistan cevizi,Isırgan tohumu,Havlıcan,Çörk otu,Soya unu,Fındık,Yulaf,Kakao,Keçiboynuzu,Arı sütü,Darıfülfül,Keçiboynuzu pekmezi,Karanfil ve Dut pekmezi:)
duymadığım bikaç şeyde var içinde havlıcan gibi.ama çoğunu bildiğim için ve zaten hepsi bitki olduğu için çok rahat bi şekilde içiyorum.bu karışımın adı,Tarçını-PolenliBitkisel Karışımlı Macun olarak geçiyor.başka türlü haller için bir çokda çeşidi var;)

evet adı Tarçını-PolenliBitkisel Karışımlı Macun. aldğım aktarda aynısından kullanıyor gayet memnunmuş.ama tadı biraz mayhoş ben süte karıştırıp içiyorum o zaman gayet güzel oluyo salep gibi:)

3 gunde iki kilo alamazsiniz hanimefendi fizik kurallarina ters :)) ufak atin,pazarlama kokusu aliyorum ;)

inanıp inanmamak size kalmş bayan. ben ilaca başlamadan öncede iştahlydım,fakat ilaçla birlikte bu acaip derecede arttı.ve aldım kiloyu.ben dahil çevremdekilerde şaşırdı.belki ilaçla ilgisi yokturda ben pskolojik olarak kendi kendme gaza gelp almşımdır.
ayrıca ben burda neyn pazarlığını yapıcam pardon?15liralk bi macunun mu:1:
ben dha öncedende bi sürü şey denemştm ve sonş elde edememştim.onlarıda sölemştm.lütfen kmse kimsenn hakkında anlamadan etmeden atıp tutmasn saygısızlık yakışmıyor!

olabilir bende yemkten sonra tartıya çıktığımda 1kilo alıyorum :D:D: heheh şişkinlikte dolayı oluyodur o
ama özel gunlerimde de 2-3 kg veriyorum 4 günde öle acayip bir bünye işte ...benimkisi

olabilir bende yemkten sonra tartıya çıktığımda 1kilo alıyorum :D:D: heheh şişkinlikte dolayı oluyodur o
ama özel gunlerimde de 2-3 kg veriyorum 4 günde öle acayip bir bünye işte ...benimkisi

yorumun için tşkkr ederm.herkes bilmeden sormadan direk infaz yoluna girmesede,senn gbi anlayşlı olablse:34:

themra nın tarçınlı polenli olan bitkisel karışımınımı kullanıyorsunuz???????? bende aldım bugun....:31:

3 günde 2 kg 30 günde 20kg garanti dyorsunuz o da çok yahu ben kullanmıyım 5 kilo falan alsam yetiyor bana:37:

themra nın tarçınlı polenli olan bitkisel karışımınımı kullanıyorsunuz???????? bende aldım bugun....:31:

ben bu karışımı kullanmaya başlamadan öncesindede iştahım açıktı fakat az yiyomuşm gbi hissediyodum.karışımı kullanmaya başlaynca dha çok yediğimi farkettm.burda bazı arkdşlar beni yerden yere vurdu ama canları saolsun.belki vücüdumda bi şişlk oldu,belki pskolojk olrk öle hssttm.ama şuan karışımı hala kullanıyorum.ve işe yaradığını görüyorum.ayrıca bu bi ilaç değl.istersem brakır 1hfta 10gün snra devam ederm.önemli olan işe yaraması benm içn:34:umarm sendede işe yarar cnm,gelişmeleri bana yazarsan sevnrm:34:

Son düzenleme:
Back