• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitkisel destekler

muzlupasta

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
885
755
333
Depresyon,anksiyete vb. psikolojik rahatsızlıklarda kulandığınız bitkisel destekler nelerdir? Araştırıyorum araştırıyorum mutlaka bi çözümü olmalı doğada. Beynimin hormon dengesini sağlayacak bir şeyler olmalı ilaç dışında... Kullanan ve sonuç alanlar yazarsa güzel olur.

formül nickinizde gizli :) muz, çiğ badem, çiğ fındık ve kilo probleminiz yok minik bir çikolata vücudunuz da seratonin(mutluluk hormonu) salgılanmasını sağlayacaktır. bildiğiniz üzere bitkisel tedaviler düzenli uygulama gerektirir. güzel günler sizinle olsun

Sarı kantaron düzenli içildiğinde çok fayda veriyormuş 25 gün içip ara verilerek ben de başladım ama devam etmedim beraber başlayalım değişiklikleri yazarız. Birde manevi destek almak bu benim tecrübeme dayanarak önerim. Kesinlikle senden ve bütün seni üzen sebeplerden daha büyük bir güce inanıp sığınamıyorsan antidepresanı koliyle alsan faydasız

Ben kedi otu cayi iciyprdum tadi da guzel sakinlestryrdu beni. ayni zamanda papatya melisa caylarida iyi gelir bana.

...ziyaret ederseniz memnun oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
... ziyaret ederseniz memnun oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı kantaron düzenli içildiğinde çok fayda veriyormuş 25 gün içip ara verilerek ben de başladım ama devam etmedim beraber başlayalım değişiklikleri yazarız. Birde manevi destek almak bu benim tecrübeme dayanarak önerim. Kesinlikle senden ve bütün seni üzen sebeplerden daha büyük bir güce inanıp sığınamıyorsan antidepresanı koliyle alsan faydasız
Bende relax çayı içiyorum dönem dönem onunda içinde sarı kantaron var. Geçen yıl bu tarz ataklar yaşıyordum. O dönem çok faydasını gördüm. Hala arada endişeli dönemlerimde özellikle gece rahat uyumak için içiyorum.

Back