Şampuan ve Saç Kremleri Bitkisel ampuanlardan hangisini nerirsiniz?

pinar21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
43
0
86
37
Denizli
kızlar ben bitkisel şampuan almaya karar verdim çünkü diğer şampuanların çoğunda kimyasal etkileri çok saça çok zarar veriyo ama bi çok bitkisel şampuan varmış sizce hangisini kullanmalıyım hangisi daha iyi tresan(papatya özlü olanı mı?) organix mi? yoksa organicum mu? saçta hangisi daha etkili kullanan arkadaşlar lütfen önerilerinizi bekliyorum

slm cnm ben yaklasık bı aydır bıoblas kullanıyorum we inan ki cok memnunum yumusacık olluyor we tararkende cok cabuk acılıyor saclarım cok uzun oldugu için tararken de cok dökülüyordu oda azaldı hatta artısda oldu kokusuda cok hoş bence sadece sampuanını diil bıde bakım kremını de kullanıyorum ikisinden de memnunum

evet bitki özlü şampuanlar arasında saçı kurutmayan,keçeleştirmeyen üstüne üstlük dökülmeleri de azaltan tek şampuan bioblas. tresanın ısırgan özlüsünü kullandım hiç memnun kalmadım, tavsiye etmem yani. aslında bi de sebamed in şampuanları var, onlar da çok güzel ama diğerlerine göre biraz pahalı. 200ml 13-14 tl.

son olarak defnegarlı var, o da hakkaten bitkisel, uzamaya filan da yardımcı ama benim saçımı keçe gibi yapıyo, güzel sonuç almak için maskesiyle beraber kullanmak lazım. ama ne desek boş, her güzel şey her saça yaramıyo işte, kısacası deneme yanılma yöntemi olmadan doğru şampuanı bulmak zor.

bioblas diyosun yani öyle mi kızlar benim saçlarımda uzun bu bioblasın hangisini önerirsiniz?

ya bende bioplası almak istiyorum denem boyunu kullandım pek anlayamadım tabi kremini,de almak gerek nekadar aldın sormsı ayıp

Bende bu gün tresanın papatyalısını aldım kızlar..
Özellikle boyalı saçlarda çok iyi geldiğini duydum ve zamanla saçın rengini doğal açtığını söyleyenlerde var..
Çok koyı saçları değil tabii..
Yıkandıktan sonra yazarım cnm yorumları..

ya bende bioplası almak istiyorum denem boyunu kullandım pek anlayamadım tabi kremini,de almak gerek nekadar aldın sormsı ayıp
400 ml şampuan 12.5 idi 300 ml sac bakım kremı de 12.5 idi cnm kullan bak cok memnun kalacaksın ........

400 ml şampuan 12.5 idi 300 ml sac bakım kremı de 12.5 idi cnm kullan bak cok memnun kalacaksın ........

hadi bakalım yarın alıcam zaten denemelik verdi 1 paket eşantiyon vermişti kullandım ii gibi geldi tabi üstüne saç kremide kullandım sanki bugün yıkarken daha az döküldü inşallah ii gelir ya:1rolleyes:

benim saçlarımdada boya yok gerçekten tresanın papatyalısı saçın rengini açıyo mu? yaa aslında o da önemli değilde daha bi türlü karar veremedim ama bu hafta içinde kesin alıcam bide kafam otacı 10 bitki özlü şampuan ve yine otacı 10 bitki özlü saç kremine takıldı bunlar nasıl ki benim saçlarım boyasız biraz mat gür uzun açık kahve renginde dökülme çok değil bana hangi bitkisel şampuan önerirsiniz

kızlar ben terasanın papatyalısını aldım ama boyalı saçalar içinmiş benim saçlarımda boya yok ama sizce bi zararını görürmüyüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…