Sivilceli Ciltler Bitkiderman akne setinialmayı düşünenler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

BirazMutluluk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2008
213
21
298
arkadaşlar bitki dermanın akne seti çıkmış.Almayı düşünen var mı?Ben almayı düşünüyordum ama fayat biraz pahalı geldi. acaba etkilimi?Hülya hanım Bir Tv programında 'bizim setimizi düzenli kullananlar bi daha akne ve siyah nokta derdi çekmeyecek' demişti.
İnşallah doğrudur.eğer alan olursa deneyenlerin yorumlarını aktarmaları bizim içinde
bilgi olur .

arkadaşlar merhaba.. ben aldım bu seti ama kullanıcı yorumlarını okudugumda gözüm korktu resmen bir kullanıcı cildinin daha kötü oldugunu dışarıya çıkmaz hale geldiginden bahsediyor bende çaresiz kaldım .kullanan varsa neticenin ne oldugunu yazarsanız mutlu olacagım ...

Ben de az önce bu bayanı tv de izledim. Çok etkilendim. Çok merak ettim hemen kk ya koştum. Ama gördüm ki herşeye yetişen kk bayanları bu konuda pek bişeyler yapmamışlar..
Öyle memnun kalmayan varmıymış yaa.. Gerçekten kullanan arkadaşlar yorumlarınızı mutlaka paylaşın bende düşünüyorum..

bu ürün hakkında bir sitede hiç memnun kalınmadıgını boşuna para verdiklerini yazıyorlardıı yasak degilse verebilirim daha iyi karar verirsiniz almadan önce............

bu ürün hakkında bir sitede hiç memnun kalınmadıgını boşuna para verdiklerini yazıyorlardıı yasak degilse verebilirim daha iyi karar verirsiniz almadan önce............

Canım ben de şimdi okudum o yazılanları. Kafam daha da karıştı. İnsanın aklına herşey geliyo. Ürüne çok güzel diyenler acaba reklam için mi diyor diye düşünüyorum. Ürüne kötü diyenleri de acaba karalamak için mi söylüyor diyorum kendi kendime. Bu yüzden bire bir uygulaynalrdan bilgi almak istemiştim.
Link vermek yasak olabilir. Eğer mümkünse bana özelden de verebilir misin linkli.Çok teşekkür ederim canım paylaşımın için...:lepi:

arkadaşlar ben bu ürünü tam 3 hafta kullandım.başta çok iyiydi.ama sonra yaşlı cildi gibi buruş buruş oldu.belki düzelir diye ısrarla kullandım.o kadar kötüydüki hatırlamak dahi istemiyorum.ben kullanan biri olarak hiç bi şekilde tavsiye etmiyorum.ürünün adresinede mail attım .tabiki hiç bi cevap gelmedi.zaten çok fazla sivilcem yoktu.ona rağmen berbat oldu.bide sivilceli bi cildim olsaydı kimbilir nasıl olacaktı.ben eczaneden aldım bu ürünü.eğer sivilceleriniz varsa burda bi topic var"sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim"ben burdaki toniği yaptırdım ve aynen orda tarif edildiği gibi kullandım ne sivilce nede iz kaldı.ben size o toniği tavsiye ediyorum.çok ucuz üstelik.15 tl şişesi.2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.

Ben aldım arkadaşlar,size anlatayım..Yüzümde zaten çok az akne oluyordu,hatta küçük pürüzler için aldım diyebilirim..yzümün pürüzsüz olmasını istedim ancak inanılmaz kötü bir ürün.5 gün kullanabildim çünkü her geçen gün yrn daha iyi olur ümidiyle devam ediyosunuz ama aslında 2.gün anlıyorsunuz zarar verdiğini.suratım 2.gün pul pul dökülmeye başladı,derim yenileniyo diye avuttum kendimi ama 3. 4. gün sürdüğümde inanılmaz yanmaya başladı ve 5.gün uyandıgımda sivilce bile olmayan yerlerde kocaman kırmızılıklar sanki cildimin o kısmı yanmış gibi buruş buruş bölümler oluştu:1no2:
Resmen beni yaşnalndırdı,abartmıyorum inanılmaz kötü...cildinizi mahvediyor..bugün bırakıyorum kullanmayı ve umarım düzelir yoksa mahvoldum bu suratla:1no2:

kesinlikle kullanmayın berbat bişey 1 ay inatla kullandım ama cildim mahfoldu herkes yüzüne ne oldu diye soruyordu telefon ettiğimde normaldir deyip geçiştiriyorlardı hülya hanımla görüşmek istediğimde ise meşkul olduğunu söylüyorlardı.sonunda bıraktım şimdi bi ilaç kullanıyorum daha iyiyim:teselli:

Kardeşim 6 haftadır Bitki Derman'ın saç setini kullandığı ve çok memnun kaldığı için uzun zamandır beni rahatsız eden akne izleri ve kızarıklıkları için bu ürünü aldım. Akşam ilk kez kullanacağım. Yanlız memnun kalmayanlar ve ciltlerinde sorun yaşayanlar tüketici kanunları doğrultusunda ürünün ciltlerine zarar verdiğini belirterek paralarını talep edebilir ve bu konuda halkı bilinçlendirme yoluna gidebilirler. Dışarı çıkamaz hale gelen biri forumlara yazmak yerine, hakkını hukuki anlamda aramalıdır. Şahsen bana olsa bunu yaparım. Saç setini bile almadan önce pek çok forumda iyi olmadığı yazılarını okumuştum. Oysa harika bir ürün. Bu ürünün etkileriyle ilgili yaşadıklarımı tüm samimiyetimle zaman buldukça herkesle paylaşacağım. Eğer denildiği gibi kötü etkileri olursa da, hakkımı hukuki yollardan arayacağım.

Foruma pek ilgi kalmamış ama ben yine de son 5 günü yazayım. İlk tavsiyem, çalışanlar bu ürünü kullanmasınlar. Sabun ve lifle yaptığınız uygulamayla akneleriniz ve sivilcilerinizin ucu kopup kanıyor ve yüzünüz bayağı kızarıyor. Diğer uygulamalarda çok ama çok kurutuyor. Nemlendirici kür boyunca sürülmemesi gerektiğinden, yüzünüzü gergin ve susuz hissediyorsunuz. Bir de beyaz beyaz pul gibi (henüz çok küçük) soyulan deri çıkıyor. Ben evden çalıştığım için sorun değil ama her gün kalkıp işe gidiyorsanız, çok rahatsızlık verici. Gergin, kuru, kızarık ve soyulmuş bir ciltle giderim diyorsanız, sivilceleri kurutup küçültmesi ilk hafta tek avuntunuz olur. Sevgiler.

Üründen çok memnunum. Evet, yüzüm kurudu. Evet gerildi ve sivilcilerin kanaması yanısıra alttan yenileri de çıktı. Ancak alnımda, sol kaşımla sağ kaşım arasında kocaman bir kırmızı leke vardı. Lifle orayı temizledikçe sivilciler alttan çıktı ve onlar da kanayıp aktıkça leke küçüldü. Bu gün o kırmızılığın yarısı geçmiş durumda. Artık yüzümü kuru ve gergin hissetmiyorum ve hafif (alın bölgemde yağlanma) olduğunu bile söyleyebilirim. Tonik yaralı bölgeleri çok acıtıyor. Ama gittikçe kuruyup yok oluyorlar. Şu anda yüzümün sorunlu bölgeleri pul pul deri atıyor. Ve attıkça izlerde yavaş yavaş gidiyor. Gerçekten tavsiye ediyorum. Bayağı acılı, rahatsız edici ama değer. Ben o kırmızı leke için az uğraşmadım ama 13. günde azaldı. Umarım 1 ylık kürün sonunda tamamen giderler.

Üründen çok memnunum. Evet, yüzüm kurudu. Evet gerildi ve sivilcilerin kanaması yanısıra alttan yenileri de çıktı. Ancak alnımda, sol kaşımla sağ kaşım arasında kocaman bir kırmızı leke vardı. Lifle orayı temizledikçe sivilciler alttan çıktı ve onlar da kanayıp aktıkça leke küçüldü. Bu gün o kırmızılığın yarısı geçmiş durumda. Artık yüzümü kuru ve gergin hissetmiyorum ve hafif (alın bölgemde yağlanma) olduğunu bile söyleyebilirim. Tonik yaralı bölgeleri çok acıtıyor. Ama gittikçe kuruyup yok oluyorlar. Şu anda yüzümün sorunlu bölgeleri pul pul deri atıyor. Ve attıkça izlerde yavaş yavaş gidiyor. Gerçekten tavsiye ediyorum. Bayağı acılı, rahatsız edici ama değer. Ben o kırmızı leke için az uğraşmadım ama 13. günde azaldı. Umarım 1 ylık kürün sonunda tamamen giderler.

merhaba benim cildim kuru cilt yuzumde kirisiklillar icin kullansam madem deriyi dokuyor alttan gelen yeni deri ile kirisikliklarimdan kurtulabilirim diye dusunuyorum ayrica dogum catlaklarim icinde kullanabilirim

Kardeşim 6 haftadır Bitki Derman'ın saç setini kullandığı ve çok memnun kaldığı için uzun zamandır beni rahatsız eden akne izleri ve kızarıklıkları için bu ürünü aldım. Akşam ilk kez kullanacağım. Yanlız memnun kalmayanlar ve ciltlerinde sorun yaşayanlar tüketici kanunları doğrultusunda ürünün ciltlerine zarar verdiğini belirterek paralarını talep edebilir ve bu konuda halkı bilinçlendirme yoluna gidebilirler. Dışarı çıkamaz hale gelen biri forumlara yazmak yerine, hakkını hukuki anlamda aramalıdır. Şahsen bana olsa bunu yaparım. Saç setini bile almadan önce pek çok forumda iyi olmadığı yazılarını okumuştum. Oysa harika bir ürün. Bu ürünün etkileriyle ilgili yaşadıklarımı tüm samimiyetimle zaman buldukça herkesle paylaşacağım. Eğer denildiği gibi kötü etkileri olursa da, hakkımı hukuki yollardan arayacağım.

Merhaba bende saç setini kullanmak istiyorum.Memnun kaldığından bahsetmişsin.Bir setin ne kadar gittiğini ve ne kadar zaman sonra sonuç aldığını merak ediyorum.

ben bu seti aldım kullandım ve set içerisindeki ürünler bitti.kesinlikle hiç bi yan etkisi yok gözeneklerim tamamen küçüldü.ve siyah noktalardan eser kalmadı fazla sivilcem yoktu ama artık sinilve çıkmıyor.zaten deriniz soyulunca lekede kalmıyor.ayrıca 4 aydır şampuanınıda kullanıyorum saçımda yağlanma sorunu vardı bunuda çözdü.inş.tüy setinide almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
ben bu seti aldım kullandım ve set içerisindeki ürünler bitti.kesinlikle hiç bi yan etkisi yok gözeneklerim tamamen küçüldü.ve siyah noktalardan eser kalmadı fazla sivilcem yoktu ama artık sinilve çıkmıyor.zaten deriniz soyulunca lekede kalmıyor.ayrıca 4 aydır şampuanınıda kullanıyorum saçımda yağlanma sorunu vardı bunuda çözdü.inş.tüy setinide almayı düşünüyorum.

merhaba senin fazla sivilcen yoktu da yani gozeneklerin icin mi aldin lekede kalmiyor yazmissin lekenide mi gecirdi yuzunde kirisiklarin varmiydi onlari da incelttimi bende kirisiklar icin denemek istiyorum

kızlar merhaba ben de aldım ve bugün 5 .gün...açıkça söylemek gerekirse cildim acayip kurumuş durumda..ve hiç sivilce çıkmayan yerlerden bile sivilce çıktı...ama anladığım kadarıyla bu normal bi durum..alttaki sorunlu deri ortaya çıkıyor ve cilt galiba kendini yeniliyor...resmen yanaklarımdaki sivilce bölgeleri pul pul oldu...inşallah faydasını en kısa zamanda görürüm...ayrıca..bitki dermanın ürünlerini kullananlar için söylüyorum biraz sabredip ürünü kullanmak gerekiyor...iki gün kullanıp da daha yeni etki göstermeye başlayınca bu ürün kötü deyip de insanları yanlış yönlendirmeyin!!! erkek arkadaşım kellikten kurtuldu bu ürünler sayesinde...ben tüy setini de kullanıyorum ve inanıyorum fayda göstereceğine....tamam danışma hattı çok soğuk ve ilgisiz katılıyorum...ama ürünün hakkını da yemeyin lütfen...yanlış bilgilendirmeyin insanları...ben yine yazarım arkadaşlar ilerleyen günlerde:49:

Arkadaşlar, bende bu ürünü almayı düşünmüştüm benimde fazlaca sivilce lekem ve sivilcem var.Cildiyeye gidip tedavi oluyrum fakat setin içindeki lifle ciltteki ölü derinin atılması mantıklı geldi fakat bunu kesinlikle sivilcesiz cildiniz varsa yani lekeleriniz varsa uygulamalısınız sivilceniz varsa liflerken sivilceleri koparabilir ve tüm yüzünüze mikrobu bulaştırabilrsiniz. Ayrıca sivilceli cilt diyip kestirip atıyoruz hepimizin cildi aynı ölçüde hassaslık göstermez, aynı eksiklikler ve oranlar yoktur herkeste bu nedenle kimine yararı olurken kimine zararı olur bu nedenle yinede doktorlara ya da eczanelerdeki uzmanları iyice sorup kontrol ettirilmeli ve en son kararıda tüm artı ve eksilerini düşünerek kendiniz vermelisiniz.

Back
X