Sivilceli Ciltler Bitkiderman Akne Seti Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

feyza46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
5
0
34
arkadaşlar bi yardımcı olun. Aknelerim var ve bitkiderman almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar lütfen yardımcı olun..

bende bu seti almayı düşünüyordum. fiyatı pahalı geldi.birde memnun olmayanlar varmış.Aknevit aldım. iki gündür kullanıyorum bakalım etkisi olacak mı?

arkadaşlar kullananlar varsa bakıp çıkmasınlar etkilerini ve sonuçlarını paylaşşsınlar
bu ürünün etkilerini eminim benden başka öğrenmek isteyenler de vardır.
duyarlı olalım lütfen

Ben bu ürünü ağustos ayında 3 hafta kullandım.Benim çok fazla sivilcelerim yoktu üstelik.O kadar kötü bi ürünki hiç bi şekilde tavsiye etmiyorum.Cildimi yaşlı cildi gibi buruş buruş yaptı.Gözaltlarıma sürmememe rağmen gözaltlarımda bir kırışıklık oldu,çok fenaydı.düzelir geçer diye tam 3 hafta devam ettim.Tam bi fiyasko.Yüzümü 1 ayda zor toparladım arkadaşlar.Zaten kendi sitelerinede mail attım paramı geri istiyorum diye.Tabiki cevap gelmedi.Hiç bi şekilde inanmayın.Şu anda bu sayfanın en başında bi topic var."Yıllar önce sivilcelerime bu su ile veda ettim "diye.Ordaki losyonu kullandım.Çok çok memnunum.3 aydır kullanıyorum.Süper bişey.

çünkü insanlar bir konunun farklı yönlerini konuşarak doğru sonuca ulaşmaya çalışır...

canım bende tv de gördüm ve cok iddialı geldi kıydım paraya aldım.2 hafta oldu kullanmaya baslayalı.evet ilk kullanımdan itibaren arkadasların sikayet ettikleri etkiyi yapıo,pul pul soyuluo,gerilio,burusuo.ama bunların hepsi zaten setin içinde yazıo.soyulmasının sürekli cilt kendini yenilio,hem soyuldukca içindeki lifle temizliosun ve burusukluk falan kalmıo.hem cildin surekli soyulmayıp kendini yenilemese nasıl kurtulcaksın izlerinden ve sivilcelerinden? ben memnunum ayrıca gercekten sivilce cıkmıo ve ufak tefek deri altındaki yağ bezelerini de temizlio.benim yanaklarımda o kadar fazlaydı ki,her sabah soyduğumda bi sivilcenin kendisinden bi tanesininde izinden kurtuluorm.ben memnunum.hem ayrıca en az 4 hafta dio setin içinde ve bütün bu olabileceklerden bahsedio.hülya hanımla telefonda bizzat görüşme imkanınızda varmıs.bende nosu var yasak deilse paylaşabilirim.benim izlenimlerim bunlar...

X