• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitki Dermanı

or_kidem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
219
2
46
İstanbul
Kızlar daha önce televizyonda duydum ve internette araştırdım. Tüylerin yok olmasını sağlayan mucizevi bir ürünmüş. Herbalist H. Leyla Çabuk’un şifalı bitkilerden yaptığı bir ürünmüş. Hatta saç dökülmesi doğum sonrası çatlaklar, aşırı kilolulara karşı da yapmış olduğu ürünler varmış. Daha önce kullanan ve etkisini göreniniz var mı? Ben ilk defa duydum. İşe yarıyorsa denemek istiyorum.

ben kulladım bana hiçbir etkisi olmadı kılları almadan uygulanabiliyormuş diye merak ettim denedim yüz bölgesine uyguladım ama işe yaramadı sonuçta insandan insana değişir:uhm::uhm:

belli bir süre kullanmak gerekiyormuş. kimisinde 1 ayda kimisinde 3 ayda etkisini gösteriyor diye okudum internette. sen ne kadar süre kullandın. yüz bölgesi en zayıf tüylerin olduğu yer orada etkisini göstermesi gerekmez miydi :uhm:

arkadaşlar deneyen olmadı mı yani?? herkesten bitki dermanı duymaya başladım....bu da mı yalan çıktı:uhm: almayı planlıyordum ben amabilmiyorumkismile

ben kullanıyorum kızlar ve şöyle söyleyebilirim bu ürünü kullanırken galiba sabırlı olmak gerekiyor..ben eylülden beri kullanıyorum..bir ay falan ara verdim yeni seti almadan önce...bu 2. set kullandığım..açıkçası yüzümü alma yöntemim yanlış olduğu için aldığım yerlerde henüz fayda göremedim ama çok belirgin olan şu ki burun ve çevresinde almadan uyguladığım bölgede tüylerim eskiden siyah siyahtı ve şu an hiç görünmüyolar..yani aynaya baktığımda bile göremiyorum yakından...sarı falan değil bildiğiniz şeffaflaştı!! keşke yüzümde hiç almadan kullansaymışım:50: epilatör gibi bi hataya düştüm ve mahvettim yüzümü şimdi iple devam ediyorum bakalım etki eder diye düşünüyorum...sevgilim saç ürünlerinden çok fayda gördü çünkü....ayrıca yüzde inanılmaz bi parlaklık ve berraklık oluşturuyo yani cilt ürünleri de aklımda ama bunu kullanrken nemlendirici falan pek kullanmamak lazım ondan daha başlamadım....kadını da sürekli takip ediyorum tvden..:61:

ben kullanıyorum kızlar ve şöyle söyleyebilirim bu ürünü kullanırken galiba sabırlı olmak gerekiyor..ben eylülden beri kullanıyorum..bir ay falan ara verdim yeni seti almadan önce...bu 2. set kullandığım..açıkçası yüzümü alma yöntemim yanlış olduğu için aldığım yerlerde henüz fayda göremedim ama çok belirgin olan şu ki burun ve çevresinde almadan uyguladığım bölgede tüylerim eskiden siyah siyahtı ve şu an hiç görünmüyolar..yani aynaya baktığımda bile göremiyorum yakından...sarı falan değil bildiğiniz şeffaflaştı!! keşke yüzümde hiç almadan kullansaymışım:50: epilatör gibi bi hataya düştüm ve mahvettim yüzümü şimdi iple devam ediyorum bakalım etki eder diye düşünüyorum...sevgilim saç ürünlerinden çok fayda gördü çünkü....ayrıca yüzde inanılmaz bi parlaklık ve berraklık oluşturuyo yani cilt ürünleri de aklımda ama bunu kullanrken nemlendirici falan pek kullanmamak lazım ondan daha başlamadım....kadını da sürekli takip ediyorum tvden..:61:

merhaba, mesaj da attım daha önce size ama sanırım görmediniz.
geçen zamanda burnunuzda gördüğünüz etkide bir değişim oldu mu acaba, kullanmayı bıraktıktan sonra da kalıcı oldu mu aldığınız sonuç? cevaplarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Back