- 6 Mayıs 2015
- 253
- 603
- 103
- Konu Sahibi mistikkedi01
-
:) af buyrun, ben daha önce buraya konu açmıştım..hemeroidle ilgili..doktora gittimm onu belirteyimde kafam kaya fırlatmasınlarbitki çayının adını ve ne için kullandığını yazmalısın.örneğin yeşil çaysa şeker atılmaz diye bi kural yok ama yeşil çay diyet yapanların tercihi olduğu için şeker kati suretle atılmamalı.
bence at şeker bişi olmaz yada tarçın falan at içine tadını yumuşatsın.:) af buyrun, ben daha önce buraya konu açmıştım..hemeroidle ilgili..doktora gittimm onu belirteyimde kafam kaya fırlatmasınlarilaçlarımı kullanıyorum işte..ama bitki çayınıda içmek istiyorum..ama tadı berbat..adı çoban çantası
Yok şeker bişey yapmaz. Atabilirsiniz:) af buyrun, ben daha önce buraya konu açmıştım..hemeroidle ilgili..doktora gittimm onu belirteyimde kafam kaya fırlatmasınlarilaçlarımı kullanıyorum işte..ama bitki çayınıda içmek istiyorum..ama tadı berbat..adı çoban çantası
Ama şunu da söyleyim zaten ilaç kullanıyor sanız içtiğiniz bitki çağında da bir etken madde ile ilaç beraber sorun yaratabilir benden soylemesiHerkese selam..Şimdi benim basit ama bana çok lazım olan bi soru sormak istiyorum..Bir sebebpten ötürü bugun bitki çayı içmeye başladım..tarife uygun demledim..Ama nasıl garip kokusu ve tadı var..Midem allak bullak oldu resmen şimdi bitki çayı içenlere sorum şu olacak..ben bu çaya şeker atsam..1 tatlı kaşığı kadar ..Ben normal çayı bile şerbet gibi içerim..bu meret hiç içilecek birşeye benzemiyor şeker atsam çay özelliğini kaybeder mi..hani derler yaşöyle yaparsan bi işe yaramaz vs gibisinden..Merakla cevaplarınızı bekliyorum çünkü bitki çayından hiiç anlamam
tarçın aklıma yattı..hiç aklıma gelmemişti teşekkürlerbence at şeker bişi olmaz yada tarçın falan at içine tadını yumuşatsın.
ben normal çayı bile çok şekerli içerim..bunu atmasam iki yudum aldım midem kaldırmadı işte bilmiyorumBen bitki çaylarını şekersiz içme taraftarıyım(gerçi çayımı da şekersiz içerim ben)
Birkaç deneme yapın belki alışırsınız.
baktım ona..at kestanesinden yapılan bi ilaç..araştırdım ilaç ama bitkisel ağırlıklıymış..yinede teşekkürler..inşallah bi sorun çıkmaz durduk yereAma şunu da söyleyim zaten ilaç kullanıyor sanız içtiğiniz bitki çağında da bir etken madde ile ilaç beraber sorun yaratabilir benden soylemesi
Bütün etken maddeler neredeyse bitkilerden elde edilir. Dikkatli olun.baktım ona..at kestanesinden yapılan bi ilaç..araştırdım ilaç ama bitkisel ağırlıklıymış..yinede teşekkürler..inşallah bi sorun çıkmaz durduk yere
kafam karıştı şimdi..konu hakkında bi araştırmam yapıp uyarını dikkate alacağım..çok teşekkürler ilgin içinBütün etken maddeler neredeyse bitkilerden elde edilir. Dikkatli olun.
içine limon sıkıp portakal kabuğu rendele kokuyu bastırır ayrıca vitamin takviyesi olur tadlandırmanda da sıkıntı yok bend eiçemem tadlandırmadan acıkcası. bir bilen olarak tavsiye ediyorum bu şekilde daha rahat içebilirsin sinameki ve yeşilçay için şunu diyebilirim yeşilçay berbat kokuyor bu tavsiyeye uyabilirsin ve eğer sinameki içyorsan cırcır olursun sürekli içme. kartışımsada bu bitki var mı bir bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?