BİTKİ ÇAYI İLE ZAYIFLAYANLAR fFİKİR VERİN LÜTFEN...

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
arkadaşlar 1,5 sene önce doğum yaptım temmuzda kuzenimin düğünü var bitki çayı içiyorum aktardan aldım bir karışım(güvenliğim senelerin aktarıdır,,,,,)ile nerdeyse 6 kilo verdim kafam karışık zararlımı diye bebeğimde emiyor sütümde çoğaldı bu arada çalışıyorumda spor da yapamıyorum fikirlerinize ihtiyacım var herşeyi yiyorum.bu arada

Son düzenleme:

Sütün tadını değiştirmediyse sorun yoktur sanırım , biz bi arkadaşla lahana çorbası diyeti yaptık ,benim süt yok artık ama o süt veriyodu , tadını değiştirmiş emmek istemiyodu bebeği ,bıraktı diyeti ama kilo da vermiştik

Karışımı öğrenebilir miyim sakıncası yoksa

wala canım benim yaklaşık 10 yıllık aktar amcam var ona hazırlattık bilmiyorum sinemati portakal çiçeği falan var içinde annem 15 kilo verince bende aldım şimdilik iyi bakalım yaza iyi giricem inş.

wala canım benim yaklaşık 10 yıllık aktar amcam var ona hazırlattık bilmiyorum sinemati portakal çiçeği falan var içinde annem 15 kilo verince bende aldım şimdilik iyi bakalım yaza iyi giricem inş.

15 kilo muuuu ne güzelllll

tam karışım oranını almam mümkün mü ,gaza geldim ,aktar amcanın da ellerinden öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…