Öyle yapiyorum ramazan ayına girdik bol bol dua ediyorum beni ayakta tutan tek şey bu. Anladığım kadarıyla sen evlisin. Benim 8 aylık bi iliskiydi onun bütün ailesi biliyordu benimle evlenmek istiyordu bu yaz nişan dusunuyodum çok seviyoduk ama o son zamanlarda çok ilgisizdi bana karşı son kavgamizda da artık dayanamıyorum beni mutlu edemiyorsun seninle mutlu bi evlilik düşünemiyorum ben ilgi istiyorum dedim. O da beni ne kadar sevdiğini her ilişkide böyle tartışmaların olabileceğini anlattı bende iyi bi insan olduğunu ama iyi bi eş olamadigimizi söyleyip ayrıldım. İlk hafta watsapp da özlem sözleri paylaşıyordu bazen onu watsapp da yaziyor.. Olarak goruyodum msj yazıp gondermiyodu vs. Neyse sonra ben dedim ki ayrılan benim o gurur yapio ben msj atayim konuşalım msj attim senin tuttuğun ellerime başka el değmesin seni canimdan çok seviyorum bütün kalbimle sana geldim zor biliyorum ama imkânsız değil konuşalım dedim. Cvp dahi vermedi aradan 5 gün geçti ben yine yazdım dedim ki, En azından istemiyorum diyebilirdin 8 ayın değeri buymus sen beni çoktan gözden çıkarmışsin madem öyle bu saatten sonra seni aklımdan dahi gecirmem hicbiseye degmezmissin dedim yine cvp yok tabi
. Bende ondan sonra kuyruk açısı başladı nasıl yapar nasıl diye sanıyordum ki msj atsam bana dönecek böyle bisey hiç beklemiyodum
ama onu çok sevdiğimi anladım keşke geri dönse gururumdan yazamam da artık. Allahım gönlüme sabir versin. Bana seni canimdan cok gseviyorum diyen evlilik hayalleri kuran bana bakınca gözleri parlayan adam şimdi bana bunu reva görüyor..