bitirmek istiyorum

umutbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
215
53
30
Daha önce konu acmistim sevgilim ilgisiz heyecan bitti diye. Yine ayni susuyorum bidry demiyorum bu defa o kendini hakli sanıp bana trip yapiyo bitirmek istiyorum çok üzülüyorum ama seviyorum yapamiyorum napicam bilmiyorum

önce ne istediğini bilmelisin o zaman sonu gelir ama böyle arada kalırsan ne bir adım öne nede geriye gidersin...

ilgisizlik tartışılabilir de heyecanı anlamıyorum bunu hep kalacak mı sandın tabi ki heyecan bitecek bitince çok mu dert oluyor başka şeylerin önemi yok mu

ilgisizlik tartışılabilir de heyecanı anlamıyorum bunu hep kalacak mı sandın tabi ki heyecan bitecek bitince çok mu dert oluyor başka şeylerin önemi yok mu
8 aylık bi ilişkide sanki 20 yıllık mis gibi davranan bi sevgilin varsa heyecanı sorgulamam normal bence

Ben eskiden olduğu gibi olsun istiyorum ama o sanki ününü eledim elegimi astım havasında hic minneti yok.

Heyecan biterse iliski de mi biter anlamiyorum ki. Senelerdir evli insanlar hala mi birbirlerine karsi cok heyecanlilar sanki? Sevgi olsun, saygi olsun, ilgi olsun yeter.

Ilgi oyle degil ama. Iliskinin temelidir. Bana kalirsa bitirin gitsin. Ilgisiz bir adami ne diye cekeceksiniz ki? Nefret ettigim erkek tipi.

Heyecan deyince yanlış anlaşılıyor galiba. O eski inanç o eski bağlılık o eski bizi tutan hiçbirşey yok heyecan dediğim bizi biz yapan şeyler benim varlığım mutlu ediyor mu bilmiyorum benim sesimi duymak için can atardı simdi olsa güzel olur olmasa da birşey olmaz modunda yoksa ergen değilim adrenalin değil heyecandan kastim beni özel hissetsin yeter

benim de vardı benzeri.

cesarete geldim ve bitirdim.

şimdi iyi ki bitmiş diyorum.

hayat sana değer vermeyen insana katlanmak için çok kısa
Bugün konuştum beni mutlu edemiyosun mutlu değilim dedim. Ve anlaşıp seviyeli bi şekilde ayrıldık çok zorlaniyorum su an ama doğrusu buydu.

Ben eskiden olduğu gibi olsun istiyorum ama o sanki ününü eledim elegimi astım havasında hic minneti yok.

Siz biraz fazlapohpohladınız sanırım bitarafları havalandı madem seviyosun kendinde bitirmen için sevgiyi önce biraz umursamaz takıl tripmi atıyo hiç oralı olma şunu unutma kaçan kovalanır.....

Bugün konuştum beni mutlu edemiyosun mutlu değilim dedim. Ve anlaşıp seviyeli bi şekilde ayrıldık çok zorlaniyorum su an ama doğrusu buydu.

Başta zorlanmanız normal.. zamanla azalacak ve bir gün tamamen bitecek üzüntünüz.. zaman neye iyi gelmemiş ki size iyi gelmesin..

Çok yerinde bir karar olmuş. Hayatta en çok kendine kıymet vermeli insan.

17 gün oldu biteli tek bi kere aramadi pismanim dedim msj attım cvp dahi yazmadı şerefsiz Allaha havale ediyorum onu.

17 gün oldu biteli tek bi kere aramadi pismanim dedim msj attım cvp dahi yazmadı şerefsiz Allaha havale ediyorum onu.
Niye pismanim diye mesaj atiyorsunuz ki aslinda oda ayrilmak istiyormus ki sizi bir daha aramamis.
Boyle olmasi daha iyi zamanla tamamen unutur yolunuza devam edersiniz.
Karsiniza gercekten sevip guvendiginiz biri cikinca gecmis hic akliniza bile gelmiyor.

O kadar zor geliyo ki canimdan can gidiyor sanki unuturum belki ama beni o kadar seven adamın bunu yapması çok zoruma gidiyor. Ayrılırken o istemedi ben direttim ayrılmak istiyorum diye ve sonrasında hiç dönmedi bana tabi bende msj atarak ekmeğine yağ surdum niye yaptı niye bana bakarken gözlerinin içi parlardi.

seni okadar iyi anlıyorum ki öncelikle allah yardmcın olsun canım.. bende de var aynı birtane haklıyken bile haksızsın işte ona göre herşey bundan ibaret.. boşver üzerine sakın düşme evli değilsen akışına bırak ben diyorum ki keşke bekarlık yıllarıma dönsem de ben yalvartsam onu şimdi evlenince elin kolun bağlanıyo. bekarken yapmadım şimdi başımı taşlara vuruyorum sakın yüz verme boşver olursa olur olmazsa da daha iyisi olacaktır hiç sıkma canını sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…