8 aylık bi ilişkide sanki 20 yıllık mis gibi davranan bi sevgilin varsa heyecanı sorgulamam normal benceilgisizlik tartışılabilir de heyecanı anlamıyorum bunu hep kalacak mı sandın tabi ki heyecan bitecek bitince çok mu dert oluyor başka şeylerin önemi yok mu
Heyecan deyince yanlış anlaşılıyor galiba. O eski inanç o eski bağlılık o eski bizi tutan hiçbirşey yok heyecan dediğim bizi biz yapan şeyler benim varlığım mutlu ediyor mu bilmiyorum benim sesimi duymak için can atardı simdi olsa güzel olur olmasa da birşey olmaz modunda yoksa ergen değilim adrenalin değil heyecandan kastim beni özel hissetsin yeterHeyecan biterse iliski de mi biter anlamiyorum ki. Senelerdir evli insanlar hala mi birbirlerine karsi cok heyecanlilar sanki? Sevgi olsun, saygi olsun, ilgi olsun yeter.
Ilgi oyle degil ama. Iliskinin temelidir. Bana kalirsa bitirin gitsin. Ilgisiz bir adami ne diye cekeceksiniz ki? Nefret ettigim erkek tipi.
Bugün konuştum beni mutlu edemiyosun mutlu değilim dedim. Ve anlaşıp seviyeli bi şekilde ayrıldık çok zorlaniyorum su an ama doğrusu buydu.benim de vardı benzeri.
cesarete geldim ve bitirdim.
şimdi iyi ki bitmiş diyorum.
hayat sana değer vermeyen insana katlanmak için çok kısa
Ben eskiden olduğu gibi olsun istiyorum ama o sanki ününü eledim elegimi astım havasında hic minneti yok.
Bugün konuştum beni mutlu edemiyosun mutlu değilim dedim. Ve anlaşıp seviyeli bi şekilde ayrıldık çok zorlaniyorum su an ama doğrusu buydu.
Niye pismanim diye mesaj atiyorsunuz ki aslinda oda ayrilmak istiyormus ki sizi bir daha aramamis.17 gün oldu biteli tek bi kere aramadi pismanim dedim msj attım cvp dahi yazmadı şerefsiz Allaha havale ediyorum onu.