• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitiremediğim onlarca diyet ...

sibelkelesoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
37
9
1
44
Selam kızlar, benim diyetler ile ilgili ciddi bir problemim var. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle ben 27 yaşında 1.65 boyunda ve 80 kiloyum. Bu kilomun 86'lara çıktığı zamanlarda oldu, herhangi bir hastalığım da yok. Ben oldum olası kilo vermekte çok zorlandım. Onlarca diyet denedim ve bazıları uzun süre devam ettirebildiğim, bazıları ise üç günü geçmeyen... Bu durumdan çok sıkıldım, olduğum kilodan da çok sıkıldım :( Artık zayıf olmak istiyorum. Siz ne gibi diyetler denediniz paylaşabilir misiniz?

Selam kızlar, benim diyetler ile ilgili ciddi bir problemim var. Bunu da sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle ben 27 yaşında 1.65 boyunda ve 80 kiloyum. Bu kilomun 86'lara çıktığı zamanlarda oldu, herhangi bir hastalığım da yok. Ben oldum olası kilo vermekte çok zorlandım. Onlarca diyet denedim ve bazıları uzun süre devam ettirebildiğim, bazıları ise üç günü geçmeyen... Bu durumdan çok sıkıldım, olduğum kilodan da çok sıkıldım :KK43: Artık zayıf olmak istiyorum. Siz ne gibi diyetler denediniz paylaşabilir misiniz?
Kuzum diyet diye kendini sartlama bu 1 sağlıklı besleniyorum ben diyet yapmıyorum diyceksin listelere hiç kimse eminim tam anlamıyla uymuyordur zaten çok zor sana nasıl kilo verdiğimi anlatayım bu yöntemle sende verirsin öncelikle ben günde 2 ogün besleniyorum ama bu herkes için kolay değil günde 3 ogün besleniyosun tuzu şekeri hayatından cikart ekmek ise 3 dilim ye 3 ögüne böl her yemekten ye ama az porsiyon ye normalde nasıl yiyorsan daha azı olsun ve bol bol su iç akşam en geç 7de ve ağzına başka hiç birşey koyma su çay falan ayrı . bak nasıl gidiyor kilolar

Back