Ben müsait oldugum bir zaman bitirdiğim parfümler hakkında detaylı yorum ekleyeceğim buraya:)Konu süper olmuş,takipteyim.
Kokusunu bilip de yorum yazanlara kıyasla; 1 şişeyi bitirmiş,parfümle epey zaman geçirmiş, etraftan çeşitli yorumlar almış kişilerin yazacakları daha önemli. Hele bir de aynı parfümün ikinci şişesini almışsa yeme de yanında yat
Ben her seferinde 50cc alıp,yarısındayken sıkıldığım için parfümü evde bir kenara atmış yada hediye vermiş bir insan olarak bir yorum yazamadım o ayrı
içlerinde en kalıcı ve en cok begenilen hangisi bunlardan ?light blue 3-4 şişe bitirdim davidof cool water iki şişe, le jardin d'interdit diye bir parfümüm vardı hediye gelmişti ama sanırım limited editiondı. muhteşem bir parfümdü,lancome poeme bitirdim. Şimdi de alieni bitirmeye çalışıyorum bakalım
light blue üzerimde çok kalıcı oluyordu ve çok soruluyordu etraftan.Ama alien tabi kışlık bir parfüm ve daha kalıcı bence.Aylar geçmesine rağmen kışlıkları çıkardığımda kokusunu alabiliyordum. Alien kışa daha uygun bence. Light blue daha yazlık ama yine de enteresan bi şekilde kalıcıiçlerinde en kalıcı ve en cok begenilen hangisi bunlardan ?
takas yapın parfümlerinizi yada toplu bi sekılde satın :) ben takas yaptım bi kac kez sattım meseelaa bende cabukk sıkılıyrmm kokulardan ama almadan da duramıyormm bagımlıyımlacoste pour femme ,noa ,emporoi armani she bitirdiğim parfümler.Birsürü farklı parfümüm var çoğunu bitiremiyorum.Alıyorum bir süre sonra sıkılıyorum ya çok şekerli ya çok baygın geliyor kokusu bir kısmını hediye ediyorum.
Artık orijinal yerine D& P denmi alsam diye düşünüyorum.Param boşa gidiyor.
Büyük ihtimalle sevebilirsin çünkü escada magnetism de meyveli bir açılış yapıp karamele dönüyor. Britney spears fantasy de sevebilirsin sen o halde. Dolce gabbana pour femme denedin mi? Onu da seveceğini düşünüyorum. Viva la juicy gold couture da sevme ihtimalin var meyve&karışımlarındandır o da. Bunları bi deneyebilirsin:)- Janna - şekerli parfüm canavarı olarak sana bir şey sormak istiyorum.
şekerli parfümlerden pek hoşlanmyorum biliyorsun :) Tek sevdiğim 212 sexy. Yani şekerli olsa bile hafif pudra ve baharatı hissedebildiğim kokuları seviyorum. La vie est belle falan hiç tarzım değil. Victor&rolf bonbonu beğendim biraz.
Bana bu tarzda şekerli bir koku önerebilir misin? Escada magnetism aklımda. Sence onu sever miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?