Biter mi? Gidilir mi?

Ha bu arada görümceme şimdiki aklın olsa bu adamla evlenir miydin? Diye sorduğumda asla dedi... Sadece adamın çenesi sussun diye her dediğine tamam deyip geçiyor. İntihar eden oğluna kuran okuyor diye oku oku kurtarırsın belki diyormuş böyle biri ile ömür geçmez ama görümcem kaçarak evlenmiş sanırım oyüzden o adamı terk edememiş

tüp bebek falan diyor. daha becerememiş :) geçinemedikleri halde kocasını damızlık olarak kullanacak burdaki birçok kadın gibi. Kocalarının yerinde olsam boşanınca 1 tl çocuk nafakası bile vermem bu kadınlara. Madem kararı bireysel alıyor çocuğa da tek başına baksın

Gençler bi sakin
Damızlık filan nasıl kelimeler cümleler bunlar böyle
Evet şu an böyle bir durum var
Maalesef diyemiyorum çünkü zaten istediğim bir şeydi
Lakin bunu öğrenene kadar epey toparladı
Aile terapisine gittik terapist eşimi tekrar psikiyatra yönlendirdi filan
Ben bu durumu bilinçli yapmadığına inandığım için yasa belki öyle inanmak istediğim için diyelim tahammül ettim
Son 2-3 yılımız içinde beni bir kere bile kırmadı
O yüzden birdenbire yaşanan bu duruma bir mana veremedim
Bu demek değil ki tekrarlamayacak
Yada ben salağım herşeye razıyım
Şu anda çok iyi geçindiğiniz eşinizle birdenbire düzeniniz alt üst olsa ve sebepsiz yere
Genel tabloyu irdelemek için süre vermez misiniz ilişkinize?
Ki 1-2 yıl değil bahsettiğim,13-14 yıl
Ne ben atabildim ne o atabildi
Ben evden gitmeye çalıştım ağladı seni bırakamam dedi
Onu göndermeye çalıştım yapamam dedi seni bırakamam
Aile terapisi teklifini zaten kendisi yaptı
Terapist de ciddi bir sorununuz yok bir çoğunu da aşmışsınız eşiniz depresyon yaşıyor çocuk meselesi bunu tetiklemiş dedi
Yani kurduğunuz cümlelerde dünyada bir siz akıllıymışsınız gibi davranıp ahkam kesmeyin lütfen
Ben eğitimli attığı adımların farkında olan bir insanım
Lütfen hitap ederken sınanmadığınız imtihanlarla sınanabileceğiniz ihtimalini göz aradı etmeyin
Benim aklıma bile gelmeyecek şeyleri yaşadım şu son 3 aydır
Ve bunların üstüne toparlama aşamasındayken böyle bir durum öğrendim
Kendimi ne suçlu ne gururlu hissediyorum
Bomboş hissediyorum sadece
Umarım kimse benzer bir şeylerle sınanmaz çünkü bende böyle bir hikaye okusam benzer tepkiler verirdim,keza verdim de.
Ama ipin ucu öyle değilmiş
Bunun yanı sıra..
Saygılı bir şekilde benimle konuşup dertleşen,ölçüyü aşmadan derdime derman olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Yoluma ışık oldunuz.

Körler sağırlar birbirinizi ağırlamışsınız ne hoş
Aydın geçinen bir kadınsınızdır eminim
Çok şükür maddi durumum iyi,mesleğim kıymetli
Kimsenin vereceği nafaka için çocuk büyütmek sanırım kendinize şiar edindiğiniz bir dal
Yağlı bir kapı bulunca dayanıp sıkı sıkı sarılmayı unutmayın evlilikten ve çocuk sahibi olmaktan anladığınız bu çünkü

Söylemek istediğim gayet açık. Erkekleri damızlık olarak kullanıyorsunuz. Doğurduğunuz çocuklar da sağlıksız bir aile ortamında yetişmiş oluyor onlar da size benziyor

Söylemek istediğim gayet açık. Erkekleri damızlık olarak kullanıyorsunuz. Doğurduğunuz çocuklar da sağlıksız bir aile ortamında yetişmiş oluyor onlar da size benziyor
Söylemek istediğinizin ne olduğunu ben de açıkladım,erkeği maddi olarak kullanma kafasında olan biriyle aynı kulvarda değilim.Ahlakınız bu yöndeyse bir şey diyemeyeceğim,kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler
Haddinizi aşma hakkını size tanımıyorum,konu benim konum anlar mısınız bilmiyorum da sizin yorumunuzu merak etmiyorum gerçekten
Saygılı ve seviyeli yorumlara açığım,sizinki gibi üslupsuz yorumlara değil.

maddi değil de damızlık ne demek biliyo musunuz? Anlaşamadığınız adamın spermini kullandınız siz de. Bu ne kadar onurlu bir davranış?

maddi değil de damızlık ne demek biliyo musunuz? Anlaşamadığınız adamın spermini kullandınız siz de. Bu ne kadar onurlu bir davranış?
Onuru kelime olarak ağzına alırken bile sahibinde eğreti olacak birinden hele hele gerçek hayatta karşıma çıkıp 2 cümle kuramayacak bir
kişiden öğrenecek kadar ucuz bir hayat yaşamıyorum.Kaldı ki sanal alemde olsun böyle bir şey.
Anlaşamadığınız bakkaldan meyve almamakla eş değer değil bahsettiğiniz şey,dediğim gibi fikrinizi merak etmiyorum.
Kafanızın içindeki şey her neyse kolaylıklar diliyorum kolay olmasa gerek sizin için

Niye sen kimsin ki karşında cümle kuramayayım? Bu evlilikte bu kadar uğraşıp çocuk sahibi olmuş bir kadına neden saygı duyayım? çocuk için almışsın adamı işte bol bol kullan spermini

Siz büyük ihtimalle bu şekilde kullanıyorsunuz eşinizi? Veya bu şekilde kullanacaksınız ilerdeki eşinizi!!!!

Konu sahibi bende boşanmanızı tavsiye etmiştim ama düzelmiş aranız ve bir tane de minnoş gelecek hayırlı olsun ozaman Rabbim hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü eylesin evladınızı... Çok sevindim sizin adınıza

Niye sen kimsin ki karşında cümle kuramayayım? Bu evlilikte bu kadar uğraşıp çocuk sahibi olmuş bir kadına neden saygı duyayım? çocuk için almışsın adamı işte bol bol kullan spermini
Hadi be gülüm bak işine gücüne
Seviyeye bak terbiyesiz
Senin saygına ihtiyacı olacak kadar düşürmesin kimseyi Allah

yo, ben bu şekilde kullanılmasına karşıyım erkeklerin, tepkim buna. aynısını neden yapayım

Teşekkür ediyorum,inşallah
Öğrenmeden önce toparlamıştı zaten epey özür diledi konuştuk bir çok şeyi
Anlıyorum ki bir süreç yaşadı
Çok naziksiniz ayrıca

Oyuna gelmeyin o üye banlanacağını bildiği için yanıma kimi alsam kar gözüyle bakıyor şu an.

Dediğime güvenin, cevap vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…