• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BitCoin'leri çalıp yatak almış!

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.447
548
Mt.Gox'un CEO'sunun, kullanıcılara ait 2.7 milyon dolar değerindeki BitCoin'i çaldığı iddialarıyla gündeme gelen olaylar sonrasında Japonya Mt.Gox'u kapamış savcılar da soruşturma açmıştı.

İşte o soruşturma sonuçlandı ve sitenin CEO’su Mark Karpeles’a, insanların parasını zimmetine geçirmek suçlamasıyla dava açıldı. Mark Karpeles, site kapatıldığından beri Tokyo’da tutuklu bulunuyordu.

Savcıların soruşturma sonuçlarına göre, Mark Karpeles’ın çaldığı 2.7 milyon doları, el yapımı özel bir yatak ve yazılım geliştirmek için bazı lisanslar satın almak için harcadığı belirlenmiş. Diğer bir deyişle Mark Karpeles kendine yeni bir yazılım şirketi kurmak üzereymiş.

Aylardır Tokyo’da tutuklu bulunan Mt.Gox CEO’su Japon yasalarına göre, soruşturma bitene kadar tutuklu kalabiliyor ancak bu sırada serbest kalmak için dava açma hakkı da var ki, o da bu yolu seçmiş olmasına rağmen, hakkındaki ciddi iddialar nedeniyle Japon hakimler Mark Karpeles’ı serbest bırakmaya yanaşmadılar.

http://www.posta.com.tr/yasam/tekno...-leri-calip-yatak-almis-.htm?ArticleID=301127

bilmeyenler vardır. BitCoin internet parası demek.
deepweb'de (bu nedir diye sormayın bu aralar çok taktım buna, sabaha kadar anlatabilirim :KK53:) euro, dolar vb dövizlere çevirilebildiği gibi gayet oradan da alışveriş yapabiliyorsunuz, misal kendinize bir kiralık katil tutabiliyorsunuz :KK53:
bu amca da gitmiş kendine yatak almış, özel yapım
bence alttan titreşimlidir, bu kadar zahmete ve mapusa değmiştir en azından :D

Tatlım ben de yatırımcıyım, bitcoin candır (; sen madenci misin, yoksa ponzi bir sirketle hızlı mı ceviriyosun ? Ben suan mining bi firmaya yatırdım, ama 1 sefer dondurmek üzere hızlı sistem arıyorum. Malum questra hala acmadı, Capital de denetime takıldı. Smat ı inceliyorum şuan.

Back