bitanemden aldığım son msj bu belkidee paylaşmak istedim sadece...

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
uzun yorucu bi birliktelik.. her zorluğa her zıtlığa rağmen tutunma mücadelesi.. bilmedinki beni anlamadın.. terkeden giden sen oldun.. aşkımdan aldığım son msj olacak bu.. bi daha beklesemde telefonum çalmayacak.. o kadar canım yandıki sizlerlede paylaşmak istedim.. oysa ben senin için neleri göze almıştım.. gerçekleri hiçbir zaman bilemeyeceksin..
msj bu,

^^her yaptığınla,sana göre haklı ama doğaya aykırı tüm davranışlarınla içimde büyüyen bi kanser oldun...be gece mücadeleme son veriyorum..senden tek istediğim bir gün beni anlaman,pişman ol demiyorum,hak ver demiyorum..ilerde birgün öyle düşündüğünde aklına geldiğinde yaşananlar.. beni anla yeter.. ağla demiyorum.. gülümseyerek anladım de gökyüzüne ben hissederim.. canım aşkımm hoşçakall..^^^
hoşçakal bebişş senağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU1
önce konunun ne yüzünden olduğunu merak ettim
ama baktım ki sanırım aile tarafından kabul görmeyen bir ilişkiymiş..
canım cidden üzüldüm durumuza, belli ki yıpranmışsınız ama keşke pes etmeseydiniz bu kadar emek vermişken :1no2:
tabii hayırlısı neyse o olsun ama ne biliyim mesajı okuyunca sanki bu burda kalmaz gibime geldi..inşallahta kalmaz
ya insan bir kere geliyor dünyaya, seviyorsa seviyor, hatasıda ona, doğrusuda ona.
eğer o insana değer veriyorsak, O mutluysa bizde mutluyuzdur.. olması gereken budur..
illa birinin söz sahibi olması mı gerekiyor iki kişinin mutluluğuna pööfs kötükedihüso

• Konu Sahibi EU1
üzüldüm, severek ayrılmak çok zor.
ilk cümle ile son sözü tezat olmuş.
çok mu üstüne gittiniz de bu sözü söylüyor,anlamadım ki.
bir süre de olsa yalnız kalıp düşünün.
ikiniz için de hayırlısı olsun.

• Konu Sahibi EU1
severek ayrılmak çok zor çok ii bilirim. senağlama
Rabbim kimseyi sewerek ayırmasın.
sizde zamana bırakın,eğer ki kadreriniz birlikteyse zaten tekrar birlikte olursunuz.

• Konu Sahibi EU1
seni ve duygularını çok iyi anlıyorum gerçekten sewerek ayrılmak kötü fakat herşeyde bir hayır vardır anladıgım kadarıyla yolunda gitmeyen bişeyler var ailen istemio galiba..onlar böle diosa muhakkak senn goremedıgın ama onların gordugu bısyler vardır..aşk insanın gözünü kör ediyor hiçbişey göremiosun şuan bu söylediğime belki kızcaksın ama karşına daha ii lerinin çıkmayacağını nerden biliyosun..belki de ozman iyi ki böyle olmuş diceksin herşeyin hayırlısını istemek lazım..kendin için ve onun için çok dua et..allah yardımcın olsun canım..hakkında hayırlısı olsun..üzülme dicem ama dmekle kalcak anlıorum..zman herşeyin ilaci..herşeyinnn

• Konu Sahibi EU1
bende senle aynı durumdayım inan..bir hafta oldu ayrılalı okadar kötüyümki hala benimde ailem istemiyodu,aileme kabullendirmeyi denedim ama olmaz dediler,bende ailemi ezemedim çookkk üzgünüm.... ama hayat herşeye rağmen dewam ediyo herşeyin hayırlısını iste ben kendimi bunla awutmaya çalışıyorum

• Konu Sahibi EU1
benimde 1 yıllık ilişkim oldu ve ailem kesinlikle onunla evlenemezsin dedi çünkü onu yanlış tanıtmışlardı aileme bende ondan birkaç kez ayrıldım ama o benden hiç vazgeçmedi aşk işte derlerya her seferinde barıştık ve sonunda ailemi dinlemeyip kaçtım düğünümde kına gecemde oldu ve ailemin evinden çıktım gelinliğimle çok güzeldi sevdiğim insanla evleniyordum belki aileme bu evliliği zorla kabul ettirdim ama şu anda 1.5 yıllık evliyiz evliliğimizde çok güzel gidiyor ve çok mutluyum tek derdim eşim askerde ama oda bitti sayılır şubatta yanımda inşallah allahımın izniyle
yani kısacası canım sen kafana takam eğer o seni gerçekten seviyorsa sana geri dönecektir engelleri beraber aşarsınız ama benim gibi yap demiyorum kesinlikle çünkü senin aile yapını bilmiyorum ama herşeyin en doğrusunu yapmaya çalış mutluluğun anlık değil ömür boyu olsun inşallah (biraz fazla konuştuğumun farkındayım ama içimden geldi hiç düşünmedim ne yazayım diye kusuruma bakmayın lütfen...)

• Konu Sahibi EU1
............................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…