Merhabalar arkadaşlar.Kısa bi süre önce bit vakası oluşmuştu bizde ,çok şükür bitti.Arada tarıyorum tabii ki ne olur ne olmaz diye.Ucu demir olan bit tarafları sirkeli suda kaynatıp dezenfekte ediyordum.Onları atıp plastik olanı aldım.Onları nasıl dezenfekte ede bilirim kesin bilgisi olan yaza bilir mi?
taragı bilmiyorum da eczanede ilacı var alın kullanın sonrada ince uçlu bir tarakla tarayın hiçbişey kalmaz mersin de yetişen her çocukta bit salğını olur ordan biliyorum.
Arkadaşlar bit taragina gelen her beyaz şey sirke midir? Sacimdabir tane sirke buldum cilgina dondum tabi spreydi sampuandi sirkeydi hepsini uyguladim ama devami var mi yok mu bilemiyorum taraga beyaz biseyler geliyor ama kepekde olabilir yada sirkeyse ölümu nasil anlarim onca seyden sonra ölmüş olmalilar
Tabi kepek olabilir,bende hala kepek var tarakta.Valla pes etmeden tarayın devamli ya,ben kafa derimi kıpkırmızı ettim ,çok takıntılı olmuştum,Şimdi arada hala tarıyorum.Bide saçınızı şampuanlarken de tarakla yapın,elinize sürün çıkıyormu bakın.