- 3 Ağustos 2014
- 16
- 5
- 3
- Konu Sahibi evlimutluucocuklu
-
Dusuncen yanlis canm kanaatimce o urunlerin vergisini zaten alitken oduyoruz Soylede bisey var iki ustte ywzdim 180 tl ye aldigim ayakkabiyi 50 tl ye koyuyorum hakkidir diye.onu 20 tl ye kelepire getirmeye calisan alicilarda var tabi Su piyasada bi urunun taklidi bile 40 50 ye satilitkrn 20 tl ye almak istemekte mantikli hareket degil.Degerlendiriyoruz tabi.Ama cok cok fiyat kirmaya calisanlarda var.Oda yanlis bencesatıcıların biraz daha fiyatlarda makul olmalarını istiyorum, sonuçta burada vergisiz satış yapıyorsunuz, hiç bir masrafınız olmadan elinize para geçiyor, ondan sonra bir bakıyorsun verilen fiyatlara şaşıp kalıyorsun... amacınız elinizdeki fazla gelen veya kullanmaktan vazgeçtiğiniz ürünleri değerlendirmek değil mi? neden mantıksız rakamlar yazıyorsunuz.... hanımlar fiyatlarda abartıya kaçmayın.................
Canm demek ustedigim bu konularin acilis topiklerindede var kurallar bolumunde burada kendi aramisda yapiyoruz ticari amacli olmuyor faturali giris cikislar yapilmiyor Zaten faturalari kesilip giris cikis yapilan bir urunu ikinci defa nasil vergiye tabi tutabiliriz boyle bir sistem yok.Zaten ticari amacli acilan uyelikler iptal ediliyor yonetim tarafindan.Aslinda bir nevi kadin dayanismasi deyim.hepimiz alırken ürünlerin vergisini ödüyoruz zaten, ben burada satışlardan alınan vergiden bahsediyorum, veriyor musunuz? hayır dimi............
mağazalarda da aynı mantık var ama bazılarrı gerçekten almaya geliyor bazıları sadece bakmaya,deneyip deneyipalmıyor mesela.iyice emin olmak istiyor insanlar sonuçta tanımadığı insanlar.ama tabi ayırtıp almaması ve haber vermemesi doğru değil.haber vermesi ve kendini açıklaması lazım.bir de bukremin dediği gibi yapanlar var
ayırtır, alıcam der, bin tane foto ister sabırla eşinle çocuğunla daha az vakit geçirme uğruna foto çeker yollarsın, sonra almayacaksa bile bi kusura bakma demez, onlara zaten diyecek hiç bi lafım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?