Bit Pazarı Bölüm Kuralları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
294.044
605.255
43
Merhaba Hanımlar,
Hepinize hayırlı satışlar diliyorum.

Bu bölümde belli kurallar olursa daha iyi olacağını düşünüyorum.Kurallar hepiniz için,kurallara uyarsanız hepiniz için daha uygun olacaktır..

1-3 başlık açma hakkınız var.

-Satıyorum
- Arıyorum
- Takas

1 konudan fazla Satıyorum-Arıyorum-Takas konusu açmak yasaktır..

2-Başlıkları dilediğiniz gibi açabilirsiniz..Mevcut başlıklarınızın değişimi için bana özelden ulaşabilirsiniz.. Nevreste

3-Günde 2 kez konunuzu güncelleyebilirsiniz.

-Konuları sohbete çevirmemelisiniz.

4-1.mesaj dışında resim eklemek yasaktır..

5-Satış topiklerinde başka site linki, site ismi verip yönlendirmek, mail, telefon gibi iletişim bilgileri paylaşmak yasaktır
.

6-Açtığınız konuları içerisindeki tüm ürünlerin satışı yapılmadan kapattıramazsınız.

7-2. el lens satışı yapmak yasaktır.

8-Sıfır ürün satışı, reklam vb yasaktır.

9-Sattığınız ürünleri takasa koyup 2. konu açmak etik değildir.

10-Hamile giyim ve bebek-çocuk eşyalarını
Bebek, çocuk eşya 2. el, takas bölümünde satabilirsiniz.Bit pazarında bu tür ürünlerin satılması ve aranması yasaktır..

11-Abiye-gelinlik-Abiye ayakkabılarınızı
İkinci El / Takas bu bölümde satabilirsiniz.Bit pazarında satılması yasaktır..

12-İkinci el kitap değiş tokuş için İkinci El Kitap değiş-tokuş bölümüne konu açabilirsiniz..
..Bit pazarında satılması yasaktır...

13- Bölüm kurallarına aykırı konu ve mesajlarda K.İ.B butonunu kullanabilirsiniz..

Not: Kurallar arasında şu da eksik dediğiniz birşey varsa lütfen özelden ulaşınız.

Ürün satışınız tamamlanıp konunuzu kapattırmak istediğinizde veya bölümle ilgili soru ve sorunlarınızda irtibata geçiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…