Bu bölümde belli kurallar olursa daha iyi olacağını düşünüyorum.Kurallar hepiniz için,kurallara uyarsanız hepiniz için daha uygun olacaktır..
1-3 başlık açma hakkınız var.
-Satıyorum
- Arıyorum
- Takas
1 konudan fazla Satıyorum-Arıyorum-Takas konusu açmak yasaktır..
2-Başlıkları dilediğiniz gibi açabilirsiniz..Mevcut başlıklarınızın değişimi için bana özelden ulaşabilirsiniz.. Nevreste
3-Günde 2 kez konunuzu güncelleyebilirsiniz.
-Konuları sohbete çevirmemelisiniz.
4-1.mesaj dışında resim eklemek yasaktır..
5-Satış topiklerinde başka site linki, site ismi verip yönlendirmek, mail, telefon gibi iletişim bilgileri paylaşmak yasaktır.
6-Açtığınız konuları içerisindeki tüm ürünlerin satışı yapılmadan kapattıramazsınız.
7-2. el lens satışı yapmak yasaktır.
8-Sıfır ürün satışı, reklam vb yasaktır.
9-Sattığınız ürünleri takasa koyup 2. konu açmak etik değildir.
10-Hamile giyim ve bebek-çocuk eşyalarını Bebek, çocuk eşya 2. el, takas bölümünde satabilirsiniz.Bit pazarında bu tür ürünlerin satılması ve aranması yasaktır..
11-Abiye-gelinlik-Abiye ayakkabılarınızı İkinci El / Takas bu bölümde satabilirsiniz.Bit pazarında satılması yasaktır..
12-İkinci el kitap değiş tokuş için İkinci El Kitap değiş-tokuşbölümüne konu açabilirsiniz..
..Bit pazarında satılması yasaktır...
13- Bölüm kurallarına aykırı konu ve mesajlarda K.İ.B butonunu kullanabilirsiniz..
Not: Kurallar arasında şu da eksik dediğiniz birşey varsa lütfen özelden ulaşınız.
Ürün satışınız tamamlanıp konunuzu kapattırmak istediğinizde veya bölümle ilgili soru ve sorunlarınızda irtibata geçiniz.
_______________ Alışverişlerinizdeki aksaklıklardan ( ürünü göndermeme, para ödememe, ürünün beklendiği gibi çıkmaması vb gibi) sitemiz sorumlu değildir, sorumluluk satıcı ve alıcılara aittir.