- 7 Haziran 2023
- 934
- 365
- 32
- Konu Sahibi TeraziBurcuu
Kızlar ben bisiklet sürmeyi geç öğrendim çocukken durumumuz olmadığından ailem almamıştı hiç büyüdüm hiç deneme şansım olmamıştı 26 yaşımda ilk defa anlamla bi tatile gittiğimizde kiralık bisiklet kiralayıp denemiştik ara sıra yalpalayıp dursamda bi süre sürebildim bu bile cesaretlendirdi beni ama tabi tatil bitince kaldı iki üç sürüşle bidaha süremedim şimdi evlendim eşin sağolsun akşamları beraber sürelim diye bana bisiklet aldı ama ben çok fazla heyecanlanıyorum herşeyde psikolojik sanırım hep bi yapamam edemem yerleşmiş kafama bugün bisiklet sürmeye indik inerken bile kalbim küt küt atıyor başaramama korkusu hep kafamın içinde alt tarafı bisiklet sürecem sanki yapamazsam büyük bi hata olur gibi çok tuhafım nese başta güzel sürdüm ama sonra yine yalpaladım mefes nefese kaldım yaşımda 30 bu arada ama üzerinde durmak bile benim için bir başarı fakat bu heyecanlı halimden nasıl kurtulurum bilmiyorum sizce güzel bi şekilde sürmeyi öğrenebilir miyim
Güncelleme
Biraz daha iyi sürüyorum dengede daha iyi duruyorum dönerken sıkıntı yaşıyorum hala kendimi kastığım için çabuk yoruluyorum ama dengede güzel durabildim yani daha iyiye gidiyor bisiklet sürmem
Güncelleme
Biraz daha iyi sürüyorum dengede daha iyi duruyorum dönerken sıkıntı yaşıyorum hala kendimi kastığım için çabuk yoruluyorum ama dengede güzel durabildim yani daha iyiye gidiyor bisiklet sürmem
Son düzenleme: