Bisiklet sürmek zararlı mı ??? Yardımmm

Cloud_moon

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
49
11
18
33
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 haftadır haftanın 5-6 günü 1,5 saat dışarıda bisiklet sürüyorum ardından parklardaki kondisyon aletlerini yarım saat süreye yayarak yapıyorum tabi yanında beslenmemi de kontrol altına aldım. 72 kilodan 67.9 lara düştüm. Tabi kaybedilen kilonun hepsi yağ değildir ama az da olsa inceldiğimi hissediyorum. Bisiklet sürmeye başlamadan önce internetten bisiklet sürmek ile ilgili yazıları araştırdım basen yapıp bacakları kalınlaştırıyor diyordu bazı yerlerde.Kimi yerde de çok kalori yaktıracağını söylemişler. Psikolojik mi bilmiyorum ama bugün aynaya bakarken bacaklarım kalınlaşmış gibi hissettim. Aslında bu kadar sürede kas yapmak kolay olmasa gerek ama bi yandan da korkuyorum zaten ince olmayan bacaklarımı kalınlaştırmaktan. Bisiklet kullanıp zayıflayan var mı ya da bu konu hakkında bilgisi olannnnnnnnnnn

Bisiklet sürmenin basen ve bacak konusunda zararlı olduğunu hiç duymamıştım. Hatta spor hocam bana okula bisikletle gidip gelsen bacakların toplanır demişti, biraz kalın bacaklıyımdır da. Bence bir sakıncası olmaz.

Benim de okuduklarımdan dolayı kafam karışıktı bir de bugün aynaya bakınca korktum azıcık. Psikolojiktir inşallah

yok öyle bir olay yahu , ileride sarkacak kas olmayan yerleriniz kolunuzun altı bilmem ne , sakın vazgeçme bisiklet sürmekten cancağzım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…