• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisiklet sorunsalı 36 aylık

zynpzeynep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
1.520
2.526
53
38
Merhabalar. Konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum
36 aylık oğluma bisiklet almak istiyoruz. Bir spor mağazasından beğendik denedi ve kullanabildi.ancak fiyat olarak biraz pahallı geldi. Küçük bir yerde yaşıyorum ve netten baktığımda 3 5 yaş arası daha uyguna bisikletler buldum. Fakat onlarıda kullanabilir mi
Denediği moden zincir kısmı yoktu denge bisikleti gibiydi. Bilgisi olan var mı tecrübeli anneler beni bilgilendirirse sevinirim.

ben ıkı yasına gırecek kızıma uc teker ebeveyn kontrollulerden aldım, bır ıkı sene kullanır..
sonra 12 yada 14 jant bsııklet almayı planlıyorum.. normal bısıklet yanı ama ılk etapta destek teekrlıgı taktırırız surmeyı ogrenene kadar..
bence sızde bu tarz bırsey alın

Kızım 30 aylıkken 4 tekerlekli olanları kullanmaya başladı.
Babası almış kızmıştım hatta çocuk bunu nasıl kullansın diye ama boyu yetiyorsa kullanabiliyor.
Pedalı yarım çeviriyor ama sonuçta sürüyor :)
Buyaz tam çevirir sanırım.
Bende tereddütte kalmıştım ebeveyn kontrollümü alsaydık diye ama iyiki bunu almışız.

Yorumlar için teşekkürler.
4 tekerlekli aldık kullanıyor.
Ebeveyn kontrollü değil kendi sürmeyi başardı başta yarım başladı ama 3 4 sefer çeviriyor artık.

Back