Bebek İkinci El Bisiklet arkası römork cekici aynı zamanda da cocuk tasıma arabası ikisi bir arada

yupii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
72
0
0
Ankara
::::RÖMORK BISIKLET ARKASINA TAKILIYOR 2 KISILIKTIR MAX:40 KILO TASIYOR ::::MARKET VEYA HERHANGI BIR YERE BISIKLETLE GIDERKEN COCUGUNUZU DERT ETMEYIN ONUDA GÖTÜRÜN ;EMNIYET KEMERLI ;ARKA BAGAJLI;YAYLI SISTEMI VAR OTURAK YERLERINDE;RAHATLIKLA BISIKLETIN DÖNDÜGÜ YERLERE DÖNER PARK ETTIGINISDE BISIKLET YERE DÜSSEDE KESINLIKLE DEVRILMEZ AGIR METAL YAPILI YANLARI KESINLIKLE DEVRILME THELIKESI SÜRERKEN OLMAZ ; COCUGUNUZ ICINDE OYNASIN ;KITAB OKUSUN ;YEMEYINI YESIN;UYUSUN EGLENSIN ETRAFI SEYIR ETSIN KEYFINI CIKARSIN YAGMURLUKLU SINEKLIKLI AYNI ZAMANDA DA KIVIRARAK YERLERINDE YAPISTIRABILIYORSUNUZ KALITELI KUMAS DAN YAPILMIS SILMESI KOLAY ;;;ALISVERISE MI GITDINIZ COCUGUNUZ UYUDU ONU HIC RAHATSIZ ETMEDEN RÖMORKUNUZU BISIKLETEN KOLAYCA CIKARIN VE ÜCÜNCÜ TEKERINI TAKIN VE OLDU SIZE COCUK ARABASI TUTMA KULPU DA VAR TABI O HEB TAKILI KALABILIR COK PRATIK KURULMASI HEP DÜGÜMELER YARDIMIYLA ACILIR KOLAYCADA KAPANIR ARABAYA COK RAHAT SIGIYOR TEKERLERI KLIPSLI TAKILIP CIKARILIYOR GERCEKTEN COK IHTIYAC OLAN BIR Sey ALANA SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN

Cekici yurtdısından yeni geldi sıfır ve paketindedir isteyenlere foto emaile ile gönderebilirim..

mertopol yerlerde yaşamayan arkadaşlar kesinlikle kaçırmasın harika bir ürün ben yurtdışında gördüm inanılmaz pratik bişey tabi ist.a pek uygun değil daha doğrusu hiç yok tüm ailleer kullansa belkide çok hüş olur,ben bile düşündüm yaniii:)belki yazlıkda kullanırız.

merhabalar evet ürün cok rahat bende kullanıyorum şuan zaten herkezin de bunu tanıyıb almasını isterdim bölelikle dediginiz gibi hoş bir görüntü ortaya cıkardı:))

2yas 2 aylık ogluma kullanıyorum ankaradayım her işimi görüyorum herkez şaşkınlıkla bizi seyir ediyor cok isteyen oldu yanlız sölim okadar uygun birşey değil uygun olsaydı zaten tr de muhakkak bulunurdu ...

çok uçuk bi rakamsa ben alamam o zaman

hee bende her yerde direk bisiklete takilanini blmaya calisiyorum o daha ucuz bisikletin onune veya arkasina monte ediyliyor...arama motorundan bisiklet bebek koltugu diye aratabilirsiniz 160 tl biseydi...romork biraz buyuk olabilir ama siz duz bir yerde yasiyorsaniz oda cok kullanislai fiyati 500 basliyordu yurt disinda daha ucuz ama fiyat bilgisi vereyim dedim

he arkadasin dedigi kalitelidir belki fiyati farklidir mudahale etmeyim...

arakadasım evet fiyatları değişiyor 500 den baslıyor 1.200 e kadar cıkıyor sonucda hepsi ayni işi görüyor dimi :) benimki 650 tl dediğim gibi ayni işi görüyor ama kalite farkı muhakkak vardır .....tr de yok bildiğim kadarıyla olsada getirtmiyorlar cok masraflı oluyor o yüzden satamazlar diye getirtmiyorlar bende iki tane var benim gibi herkesinde bu üründen faydalanmasını isterim tr de biri daha satıyordu konyadan benim gibi getirtmiş 1 milyar dedi hayret ettim tabiki belki onunda farklı bir mali vardır ...

mrb ürünün googledan linkini verirseniz görüntü olarak nasıl birşey olduğunu daha iyi görmüş oluruz.

selam kızlar römork bende de var arkadasın bahsetiğinin aynisi resim ekliyorum bakabilirsiniz aldım ama hic kullanmadım öylece kartonunda duruyor fırsat olmadı sık sık yurtdısına çiktiğim için kullanamadım fiyatı 550 tl

römorkun bendeki fotoları büyük geliyormus o yüzden netden aldıgım fotoların resmini gönderdim isteyenlere özel mail den gönderebilirim buraya yazarsanı veya özelden cvb atarım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…