2 3 seneye kadar adetlerim düzensizdi sonra 1 sene boyunca çok düzenli oldu yani 24- 27 adet oluyodum 4 ay öncesine kadar bu böyleydi.4 ay önce 11 gün gecikti ve bu bende inanılmaz sıkıntı yaptı.2 gün gelmyince nie olmuyo die çok streslendm sonraki ayda öle oldu ve doktora gttm devlet hastanesine gttğim için hiç bakmadı bile duphaston adlı ilacı verdi hasta olduktan 16. gün sonra iç dedi.sonra dayanamıyıp özele gttm ultarasonla bakıldı kalınlaşmış dökülmek üzere ddi tahlil yaptı herşey normal dedi duphastonu 4 gün kullan bırak 3 4 gün içinder olursun dedi 4.gün oldum.sonraki ay 34. günümde oldum ama unuttup stres yapmamıştım..bu ay yne aynı şekilde ilaç içmek istemyrm kendilğinden olsun istyorum 13 gün oldu hala hasta olamadım göğüs ağrısı ve çok şişlik var dayanılmıycak durumdaa bide 2 aydır sol yumurtalığımda ince ince sızlama var geçen gün üstne biraz bastrdım ertesi gün gezemedim bile öksüremedm
çook korkuyorum neden böyle oluyo stres b u kadar etkiler mii peki ama bu yumurtalığım neden ağrıyoo
çok bunaldım yardım edin lütfen senağlama biraz uzun oldu ama bekliyorumbenneyaptımki