- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Çok küçük değildi sanırım yine fındık büyüklüğündedir en az bayağı takıldı korkudan yuttum sanırımkucukse bir sey olmaz kocaman kemigi yutamayacagini umuyorum
Gerçekten mi inşallah öyle olur stres oldumBirşey olmaz. Mide eritir.
amaaan bende kemik sandim nasil cikar diye dusundum bisey olmazÇok küçük değildi sanırım yine fındık büyüklüğündedir en az bayağı takıldı korkudan yuttum sanırım
Kemik zaten yuttuğum doğru anlamışsınız yorumlara göre bişey olmaz denildi sabaha sağ çıkarsam daha bişey olmaz sanırım yani inşallah teşekkür ederim.amaaan bende kemik sandim nasil cikar diye dusundum bisey olmaz
Nefes borunuza gitmediyse yuttuysaniz ceviz kadar da olsa eritir. Hic korkmayin birsey olmaz.
Korkmayin yuttuysaniz bisey olmaz nefes borunuza takilmamis iyi ki
Kemikten ne olacak ki?
Teşekkür ederim rahatladım biraz.siz konuyu açana kadar mideniz kemiği sindirmistir merak.etmeyin
kocam kemik sandim demek istedimKemik zaten yuttuğum doğru anlamışsınız yorumlara göre bişey olmaz denildi sabaha sağ çıkarsam daha bişey olmaz sanırım yani inşallah teşekkür ederim.
sabaha sağ çıkarsam daha bişey olmaz sanırım
Yok rahatladım yorumlardan sonra ama hâlâ midem bayağı ağrıyor. Sabaha kadar bişey olmazsa anlamında bi nevi lafın gelişi dedim.Geçmezse kötü olursam kusma vs. gece giderim Dr.hayatımda duyduğum en mükemmel tedbir...
Şaka bir yana çok kafaya takacaksanız o endişe sizi yer bitirir zaten.
Teşekkür ederim öyle yapayım sağolun.Bir kaç ögün hafif beslenin sindiriminiz kolay olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?