• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bişey merak ediyorum ??

Flamingooo

aşk!
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
3.181
303
363
meslek gereği fotoğrafçılıklada ilgilendiğimden bu konuya müthiş takılıyorum ve terzi kendi söküğünü dikemiomuş gerçkten ben tırım tırım fotoğrafçı aramaktayım.
İstanbulda oturuyorum bu nedenle şanslıyım ama çevremde beğendiğim bi fotgrfçı olmadıgndan internet üzerinden sadece bu işi yapan profsyonel düğün fotoğrafçılaryla irtibata geçtik konuştuk ettik kafamızda bi yer var ama bize şöyle bişi diolar ilk paranın bi kısmnı yollucaksınz sonra o gün gelicez çekicez bi kısmnı alıcaz yine paranın sonra ise internet üzerinden seçimleriniz olucak biz yollucaz. yani irtibst sadece internet ve telefonda olucakmış.

siz internet üzerinden bu şekilde bi fotoğrafçıyla çekim yaptınızmı nasıldı? veya önerebilceğiniz bu şekilde fotoğrafçılar varmı?

lütfen yardımcı olursnz çok sevinirim az kaldı düğünede :)

bu anlattıklarınız biraz tuhaf .. kimlerle yada hangi firma ile görüştünüz acaba. biz önceden mutlaka tanışıyoruz, fotoğrafları çekiyoruz teslim ettiğimiz gün elden ücretini alıyoruz birde benim fotoğraflarıma bakın . haceryilmaz yazısına tıklarsanız siteye girersiniz kolay gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:
ben paranin bir kismini cekimden sonra, kalanini fotolarin tesliminde alinmasindan yanayim fakat bazen iptal durumlarina karsilik boyle bir uygulamaya gidilmesi de yanlis gelmiyor bana. Benim de benzer sekilde 1 hafta once iptal edilen bir cekimim olmustu ve tatilionceden bitirip donmek zorunda kalmistim. o zaman hakli gorebiliyorsunuz. Fakat gorusme kisminda haklisiniz. Para da istiyorsa yuzyuze gorusup ayrintilari konusmak gerekir.. Hatta kucuk de olsa karsilikli birsey imzalamak lazim...

Son düzenleme:
Back