Bişey çıkmaz inşallah

Ya stres öyle ..yapmadan da olmuyor işte insanın elinde değil ki . Siz diyetisyen misiniz ? Benim kolesterol değerimi de değerlendirrmisin karaciğer enzime etkisi var mı birde???

Son sinif diyetisyenlik ogrencisiyim.
Degerlerinize baktim ama bana bisey cagristirmiyor maalesef bizim alanimiza girmiyor bu arastirma.
Diyetisyenlik dalinde karacigerde hakkinda diyebilicegim;
- sigara/ alkol/ ilac tuketimi.
- asiri kilo
- asiri yagli yeme sekli
- stres( ldl yuksekligine sebep)

Eger kendi cabanizla biseyler yapip dusurmek isterseniz size yagsiz bi yeme seklini onerebilirim. Bazen bizde bilmiyoruz hastalarin kan ldl, cholesterol, seker kandegerlerininn neden dusmedigini ve ilk onerimiz "yeme seklini ele alalim, bakalim nasil sonuc verecek"

Kolstrol 260 karaciğer enzimlermde sınırdaydı. Hicbisym yok şuan. ufak tefek şeyler bunlar endiselenmyn

Benim de yuksek çıkmıştı doktor ellerinde uyusma var mi diye sordu sirtinda agri var mı dedi yok deyonce tekrar kan aldı. Laboratuvardan kaynaklanabiliyor dedi. Ikinci tahlilde sonuclar normal cıktı sizin de boyle olabilir mi acaba?

Şekerime bakıldı normal çıktı ..inş bişey çıkmaz
İnşaallah. Normal dönemlerde de nadiren olsada kan şekerim yükseldiği zaman başım dönüyordu, hamileyken daha sık yaşamaya başladım. Sabah kahvaltılarından sonra oluyordu özellikle açlık ve tokluk şekerim, özellikle tokluk şekerimdeki değerler yüksek çıkmıştı. Umarım bir şeyiniz yoktur, öyle bir defalık yaşamışsınızdır.

Dediğim gibi aç kaldım bi kaç gün stresten yani az yedim cok az iştahım kesildi ondan olur mu
Açlık şekeriniz düşmüş olabilir. Uzun süre yemek yemediğiniz zaman özellikle ve uzun süre açlıktan sonra yemek yendiğinde olabiliyor. Sadece baş dönmesi mi yaşadınız? Göz kararması, kulak çınlaması, bayılma hissi? Mesela yemek yedikten sonra mı yaşadınız veya sabah kahvaltı yapmadan evden çıkıp aç kaldıktan sonra mı oldu? İki sene önce kızımı okula bıraktıktan sonra simitçiye uğradığımda yaşadım ama sadece başım döndü, bunalmış gibi hissettim. Hamileyken de açsam veya yeni yemek yedikten hemen sonra kapalı, dar yahut havasız alanlara girdiğim de oluyordu. 17 yaşındayken de çok sık yaşıyordum kansızlıktan dolayı. Defalarca evde oturduğum yerden kalktıktan sonra birkaç adım atıp bir anda gözlerim kararıp yere yığıldığım olurdu. Kan sayımı yapıldı mı?

merhabalar
benımde surekli yukseliyor ve kendiliginden tekrar cıkıyor ben yanlıs tedavı gordum 1 ay boyunca cok yuksek dozda ılaclar aldım ondan sonra oldu safra kesem alındı ama hala aynı colyak teshısı koyuldu yıne geçmedı sızler hangı testlerı yaptırdınız nasıl ılerledınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…