- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 133
- 37
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Şekerime bakıldı normal çıktı ..inş bişey çıkmazBenim kan şekerim yükselince başım döner, gözüm kararır.
Ya stres öyle ..yapmadan da olmuyor işte insanın elinde değil ki . Siz diyetisyen misiniz ? Benim kolesterol değerimi de değerlendirrmisin karaciğer enzime etkisi var mı birde???
İnşaallah. Normal dönemlerde de nadiren olsada kan şekerim yükseldiği zaman başım dönüyordu, hamileyken daha sık yaşamaya başladım. Sabah kahvaltılarından sonra oluyordu özellikle açlık ve tokluk şekerim, özellikle tokluk şekerimdeki değerler yüksek çıkmıştı. Umarım bir şeyiniz yoktur, öyle bir defalık yaşamışsınızdır.Şekerime bakıldı normal çıktı ..inş bişey çıkmaz
Açlık şekeriniz düşmüş olabilir. Uzun süre yemek yemediğiniz zaman özellikle ve uzun süre açlıktan sonra yemek yendiğinde olabiliyor. Sadece baş dönmesi mi yaşadınız? Göz kararması, kulak çınlaması, bayılma hissi? Mesela yemek yedikten sonra mı yaşadınız veya sabah kahvaltı yapmadan evden çıkıp aç kaldıktan sonra mı oldu? İki sene önce kızımı okula bıraktıktan sonra simitçiye uğradığımda yaşadım ama sadece başım döndü, bunalmış gibi hissettim. Hamileyken de açsam veya yeni yemek yedikten hemen sonra kapalı, dar yahut havasız alanlara girdiğim de oluyordu. 17 yaşındayken de çok sık yaşıyordum kansızlıktan dolayı. Defalarca evde oturduğum yerden kalktıktan sonra birkaç adım atıp bir anda gözlerim kararıp yere yığıldığım olurdu. Kan sayımı yapıldı mı?Dediğim gibi aç kaldım bi kaç gün stresten yani az yedim cok az iştahım kesildi ondan olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?