- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 133
- 37
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Hiç ilaç içmedim aksine doktor da onu sordu antibiyotik ağrı kesici aspirin içmedim unuttuğum birşey var mı acaba bilmiyorum. Yok içmedim sadece bir ay önce sakinleştirici içtim .o da yapar mı bilmiyorum ama baya zaman geçti ..Son zamanlarda çok ilaç içmiş olabilir misin?
İnşallah cok teşekkür ederim aminnnnKonu hakkında bilgim yok, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.. inşaAllah hiçbir şeyiniz yokturRabbim tüm hastalara şifa versin..
Cok dengesiz beslendim o doğru bi hafta öncesine kadar az yedim istemeden bi pohoca ile birgün geçirdim sonra gece geç yedim falan ..bitki cayı adaçayı bir kez içtimCiddi bir diyet uygulaması yaptınız mı ? Ya da çok fazla bitki çayı tüketiyor musunuz ?
Bunlarda karaciğer enzimlerini etkiler , ilaç kullanımı da etkiler ama kullanmamışsınız , belki bunlar olabilir
Hiç kullanmıyorum alkolAlkol tuketimi oldumu yakin zamanda?
Yükseldiğini hissediyormusun peki baş dönmesi falan oluyor mu ..senin kaça kadar çıkıyorBenim var. Arada bir yükselip tüp tüp kan aldırtır bana. Karaciğer ile ilgili bakılmayan şey kalmadı yıllardır. Sonra eski haline döner. Doktor da anlamadı ne olduğunu. 3 ay üst üste bakalım, hep yüksek olursa biyopsi yaparız dedi ama düştü.
Ben ağrı kesici bile nadir alırım, bitkisel hiç bir şey kullanmam.
Siz de bir süre takip edin bakalım.
Hiç hissetmiyorum. 80-90 civarlarındaydı en son yanlış hatırlamıyorsam.Yükseldiğini hissediyormusun peki baş dönmesi falan oluyor mu ..senin kaça kadar çıkıyor
Hiç kullanmıyorum alkol
Oda Yok canımSigara?
Dediğim gibi aç kaldım bi kaç gün stresten yani az yedim cok az iştahım kesildi ondan olur mu
Ya stres öyle ..yapmadan da olmuyor işte insanın elinde değil ki . Siz diyetisyen misiniz ? Benim kolesterol değerimi de değerlendirrmisin karaciğer enzime etkisi var mı birde???Streste bi etki tabiki kolesterole.
Bence eger sebep stresse ikinci bi tahlil beklenildigi gibi yuksek cikmz eger ki kisa bi donem surmusse bu stres ve simdiye normale donulduyse.
Bize kolesterol dusurucu diyet icin gelen hasta vardi cok guzel uyuyordu dediklerimize yeme konusunda. Kiloda vermisti faydali yonde. Buna ragmen kolesterolu dusmuyordu. Ergenlik yasindaki oglu ve sorunlarindan bahsedince anladik sebebi stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?